Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός - Πάει κόντρα σε όλα - Κίνηση που... αλλάζει τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 21:43:00

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός - Πάει κόντρα σε όλα - Κίνηση που... αλλάζει τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός - Πάει κόντρα σε όλα - Κίνηση που... αλλάζει τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν το βάζουν κάτω οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πήραν την απόφαση να κηνυγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες ότι θα βγουν κερδισμένοι.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε έφεση κατά της ποινής που της επιβλήθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την παραπάνω πληροφορία μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως παρά το γεγονός ότι η τιμωρία είναι μη εφέσιμη «ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι πρέπει να κάνει έφεση και πρέπει να δικαιωθεί».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα ορίσει από εκεί και πέρα δικάσιμο και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση. Σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι δικαιωθούν, θα αλλάξει η ποινή, βάσει της οποίας καλούνται να υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο και να πληρώσουν 13.000 ευρώ πρόστιμο.

Θυμίζουμε την ποινή των Πειραιωτών, όπως επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό της Λίγκας:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags