Facebook Pixel ΑΕΚ: Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Γιαννίκης για βασικό άσο της ΑΕΚ!
| 2021-10-12 16:47:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Γιαννίκης για βασικό άσο της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Γιαννίκης για βασικό άσο της ΑΕΚ!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο άσος της Ένωσης δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και συνέχισε το ατομικό προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στις διεθνείς υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

ΑΕΚ: Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για δεύτερη μέρα και την Τρίτη (12/10) ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ από την άλλη ο Ζίγκα Λάτσι επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις, κάνοντας πρόγραμμα αποκατάστασης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών, να γυμνάζονται κανονικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, επιστρέφοντας από την πατρίδα του, εξετάστηκε από τον Παντελή Νικολάου, με το πρόβλημα να μην φαίνεται σοβαρό, παρόλα αυτά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων να τονίζουν πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως την Τετάρτη (13/10) ο Νταμιάν Σιμάνσκι να πάρει κανονικά μέρος σε κομμάτι της προπόνηση της ΑΕΚ και από την Πέμπτη (14/10) να μπει σε ολόκληρη την προετοιμασία ενόψει του αγώνα για την Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags