Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Για τα λεφτά το έκανε ο Μιλόγεβιτς - Έχει πολύ καλό όνομα στη Σαουδική Αραβία - Καμία σχέση με ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-12 17:40:00

"Για τα λεφτά το έκανε ο Μιλόγεβιτς - Έχει πολύ καλό όνομα στη Σαουδική Αραβία - Καμία σχέση με ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Για τα λεφτά το έκανε ο Μιλόγεβιτς - Έχει πολύ καλό όνομα στη Σαουδική Αραβία - Καμία σχέση με ΑΕΚ"

Η νέα ομάδα του Σέρβου προπονητή και το ρόστερ που θα πάρει στα χέρια του. Ποιος σύλλογος τον διάλεξε και γιατί πήρε την απόφαση να φύγει πάλι από την Ευρώπη.
 

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στην Αλ Ετιφάκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρβος προπονητής, που έφυγε από την Ένωση εντελώς ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρχικά το ρεπορτάζ ήθελε την Νταμάκ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μιλόγεβιτς, κι αυτή ήταν η αφορμή για να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης και να χωρίσουν, με κοινή απόφαση, οι δρόμοι τους.

Μόνο που η Νταμάκ έχει προπονητή και, μάλιστα, αναδείχθηκε ο καλύτερος στο πρωτάθλημα για τον μήνα Σεπτέμβρη, όπως είπε στο sportdog ο Δημήτρης Σιώρης, δημοσιογράφος που ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο και την Ασία.



"Μου προκαλεί εντύπωση να ψάχνει για προπονητή η Νταμάκ, γιατί πηγαίνει καλά και είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Μάλιστα, ο προπονητής της αναδείχθηκε καλύτερος τον μήνα Σεπτέμβρη. Είναι αδύναμη ομάδα μεν, αλλά της έχουν βγει τα παιχνίδια και οι ξένοι μέχρι στιγμής", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος, όταν τον ρωτήσαμε αν όντως η Νταμάκ θα μπορούσε να είχε κάνει κρούση στον Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής, όμως, τελικά συμφώνησε με ομάδα από το πρωτάθλημα, την Αλ Ετιφάκ, που όμως δεν θα έλεγε κάποιος ότι είναι και βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Δεν αφήνεις την ΑΕΚ για την Αλ Ετιφάκ, δηλαδή.

"Πέρσι βγήκε πέμπτη, αλλά γενικά είναι από τις μεσαίες δυνάμεις στο πρωτάθλημα. Έχει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2013. Έχει ξένους αλλά δεν έχει μεγάλα ονόματα. Ο Κουάισον, της Μάιντς, είναι το πιο μεγάλο όνομα που έχει. Δεν είναι ομάδα που δίνει πολλά λεφτά", σχολίασε ο Δ. Σιώρης στο sportdog.

Άρα δεν είναι βήμα παραπάνω για την καριέρα του να αποχωρήσει από ΑΕΚ για την Αλ Ετιφάκ;

"Όχι δεν είναι, το έκανε καθαρά για τα λεφτά. Στη Σαουδική Αραβία καλά τα είχε πάει στην Αλ Αχλί. Για κάποιο διάστημα είχε κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αν και δεν είχε την καλύτερη ομάδα. Οπότε έχει μείνει καλό όνομα από τον Μιλόγεβιτς στο ποδόσφαιρο εκεί".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags