Facebook Pixel Νεϊμάρ: Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη περίοδος της καριέρας του
| 2021-10-13 11:16:00

Συγκλόνισε κόσμο ο Νεϊμάρ: Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη περίοδος της καριέρας του

Sportdog Team
Συγκλόνισε κόσμο ο Νεϊμάρ: Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη περίοδος της καριέρας του

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για την χειρότερη περίοδο που έχει περάσει στην καριέρα του, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του.

Νεϊμάρ: Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, θα μπορούσε να είναι δραματικό για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, τραυματίσθηκε στην μέση κατά την διάρκεια του προημιτελικού με την Κολομβία, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την εμφατική συντριβή που γνώρισε η «σελεσάο» στον ημιτελικό από την Γερμανία με 7-1.

Αυτή είναι και η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του, όπως εκμυστηρεύθηκε, μιλώντας στο «DAZN Brazil»: «Ηταν μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου. Κατέστρεψε το όνειρό μου να συνεχίσω να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οταν ένιωσα αυτόν τον πόνο στην μέση, θυμάμαι τον Μαρσέλο να προσπαθεί να με βοηθήσει, αλλά ήταν πραγματικά οδυνηρό. Μετά προσπάθησα να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα την δύναμη να σηκωθώ.

Τους είπα: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν νιώθω τίποτα». Και ο γιατρός μου είπε: «Εχω δύο νέα, ένα καλό και ένα κακό». Του ζήτησα να μου δώσει πρώτα το κακό. Απάντησε: «Το κακό είναι ότι τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο». Έκλαιγα, λέγοντας και τώρα τι γίνεται; και μου είπε: «Για  δύο εκατοστά, δεν θα ξαναπερπατούσες». Έκλαιγα, ήμουν λυπημένος που έφυγα από το Παγκόσμιο Κύπελλο και λυπημένος που τραυματίσθηκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags