Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Έξαλλος πρωτοκλασάτος παίκτης του ΠΑΟΚ - Απίστευτο... χουνέρι - Γιατί τους τα "έχωσε" δημόσια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 22:43:00

Έξαλλος πρωτοκλασάτος παίκτης του ΠΑΟΚ - Απίστευτο... χουνέρι - Γιατί τους τα "έχωσε" δημόσια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος πρωτοκλασάτος παίκτης του ΠΑΟΚ - Απίστευτο... χουνέρι - Γιατί τους τα "έχωσε" δημόσια!

Το "χοντρό" πρόβλημα με ξένο άσο και γιατί... τρελάθηκε με όσα του έκαναν. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και για αυτό μάλιστα βγήκε σε δημοσιογραφους και μίκησε. Τι συμβαίνει και γιατί θεωρεί πως τον... αδικούν;

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ένας από τους παίκτες που πραγματικά βγάζουν… μάτια στον Δικέφαλο του Βορρά είναι σίγουρα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019 από την Κορίνθιανς με τους Ασπρόμαυρους να πληρώνουν στην Κορίνθιανς 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Βέβαια οι απαιτήσεις που υπήρχαν ήταν τεράστιες, όμως στις 52 συμμετοχές που κατέγραψε τα δύο πρώτα σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μόλις 3 γκολ και ισάριθμες ασιστ, δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που μίλαγαν για έναν παίκτη… παρτάκια που δεν κοίταζε το σύνολο και μόνο να φανεί ο ίδιος, ενώ να μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα πριν την… έξοδο της Τούμπας.

Η έλευση, όμως, του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αλλάξει τα πάντα. Ο 24χρονος μέχρι αυτή τη στιγμή τη φετινή σεζόν έχει εφτά παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο, με ένα γκολ, απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και μια ασίστ με τον Παναιτωλικό, όμως η γενικότερη παρουσία του είναι αυτή που πραγματικά έχει εντυπωσιάσει ακόμα και όταν αγωνίζεται σαν δεκάρι, κάτι που δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να τον κάνει να νιώθει σημαντικός, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή του κάτι που το έχει πετύχει και με το παραπάνω με τον ΠΑΟΚ να έχει καταφέρει να κάνει μια… νέα μεταγραφή.

Ο μεγάλος… άτυχος πάντως του Δικεφάλου του Βορρά μέχρι στιγμής είναι ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός χαφ είναι εκπληκτικός την φετινή σεζόν με τους Ασπρόμαυρους, μιας και έχει μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και δύο ασίστ, ενώ η παρουσία του στην ομάδα, στον τρόπο παιχνιδιού, είναι καταλυτική. Βέβαια αυτό, δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αυστρίας, Φράνκο Φόντα, που εξακολουθεί να μην τον καλεί στη εθνική ομάδα. Ο 31 ετών μέσος έχει μόλις μια συμμετοχή με τους Αετούς, σε φιλικό με την Ουρουγουάη το Νοέμβριο του 2017, και η συμπεριφορά του εκλέκτορα των Αυστριακών τον έχει… εξοργίσει σε σημείο που έφτασε να εκφράσει δημόσια τα πιστεύω του, ειδικά σε μια στιγμή που η Αυστρία ενόψει των αγώνων με Φαρόε και Δανία έχει πολλές απουσίες στο κέντρο.

Αυτό που… τρελαίνει περισσότερο τον Σβαμπ είναι το γεγονός ότι από το περσινό καλοκαίρι, που ήρθε ελεύθερος στον ΠΑΟΚ, από τη Ραπίντ Βιέννης, έχει παίξει 58 φορές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας 10 γκολ και 12 ασίστ και παρά το γεγονός πως οι συμπατριώτες του τον έχουν συνεχώς στους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό εκείνος δεν έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας ακόμα. Πάντως ακόμα και έτσι, ο ίδιος συνεχίζει να προσπαθεί ακόμα πιο έντονα πιστεύοντας πως κάποια στιγμή θα δικαιωθεί.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για… μπαμ ΠΑΟΚ με πρώην παικταρά του Ολυμπιακού - "Σε τρομερή κατάσταση"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags