Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες για παίκτη του ΠΑΟΚ από τον προπονητή της Εθνικής του - "Δέχθηκα κριτική όταν τον κάλεσα..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 17:25:00

Φοβερές ατάκες για παίκτη του ΠΑΟΚ από τον προπονητή της Εθνικής του - "Δέχθηκα κριτική όταν..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για παίκτη του ΠΑΟΚ από τον προπονητή της Εθνικής του - "Δέχθηκα κριτική όταν..."

Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά με την εθνική του ομάδα έκανε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του, αλλά και για την κριτική που δέχθηκε όταν τον κάλεσε.

Κάρολ Σφιντέρσκι - Πολωνία: Το τέρμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας με την Αλβανία ήταν πολύ σημαντικό καθώς έδωσε μια σημαντική νίκη στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και για το γεγονός μίλησε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Πάολο Σόουζα.

"Πιστεύω ότι ο Κάρολ ήταν το κλειδί για τη νίκη μας. Θυμάμαι δέχθηκα πολλή κριτική όταν τον κάλεσα... Αξιοποίησε με πολύ ωραίο τρόπο την σέντρα και σκόραρε σε ένα καθοριστικό σημείο. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω το τί ακολούθησε. Απλά πήραμε μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα", είπε ο Πορτογάλος για την παρουσία του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags