Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκα-φωτιά από Μελισσανίδη - Το... ξεκαθάρισε σε όλους για Γιαννίκη - "Αποκάλυψη" για το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 19:25:00

Ατάκα-φωτιά από Μελισσανίδη - Το... ξεκαθάρισε σε όλους για Γιαννίκη - "Αποκάλυψη" για το συμβόλαιο!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Μελισσανίδη - Το... ξεκαθάρισε σε όλους για Γιαννίκη - "Αποκάλυψη" για το συμβόλαιο!

Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα την Τετάρτη (13/10) και παρουσίασε τον Έλληνα τεχνικό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα προκειμένου να παρουσιάσει τον Αργύρη Γιαννίκη στους παίκτες της Ένωσης,

Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Έλληνα τεχνικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "ο Γιαννίκης είναι προπονητής με ορίζοντα τριετίας".

Συνεπώς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε με τον τρόπο αυτό να ξεκαθαρίσει ότι ο Γιαννίκης δεν προσελήφθη... δοκιμαστικά, παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Άλλωστε, στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Ο 41χρονος προπονητής και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι ο Γιαννίκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων. Ο λόγος που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ περίμενε μέχρι την Τετάρτη (13/10) για να παρουσιάσει ήταν ότι ήθελε να έχουν επιστρέψει οι διεθνείς παίκτες στα Σπάτα, ώστε να είναι όλοι παρόντες κατά την ομιλία του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags