Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοκ στην ΑΕΚ - Σοβαρό πρόβλημα στο νέο κλειστό των Λιοσίων - Τρέμουν για μεγαλύτερη ζημιά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-13 22:54:00

Σοκ στην ΑΕΚ - Σοβαρό πρόβλημα στο νέο κλειστό των Λιοσίων - Τρέμουν για μεγαλύτερη ζημιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στην ΑΕΚ - Σοβαρό πρόβλημα στο νέο κλειστό των Λιοσίων - Τρέμουν για μεγαλύτερη ζημιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Ένωση να έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στο νέο σπίτι της ομάδας και η διοίκηση να το έχει μετατρέψει σε... παλάτι, όμως οι αστοχίες παλαιότερων χρόνων φαίνεται ότι έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο κλειστό των Λιοσίων.

ΑΕΚ: Σοβαρά είναι τα προβλήματα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων σύμφωνα με όσα είπαν στην κάμερα του Cosmote Sports ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Χήνας και ο Γιώργος Πραχαλιάς με αφορμή ρεπορτάζ που έγινε για το νέο γήπεδο της Ένωση.

Όπως τονίζουν το ζήτημα είναι στην οροφή του κλειστού, καθώς μπάζει νερά εκφράζοντας την ανησυχία τους του τι θα γίνει αν υπάρξει μια έντονη βροχόπτωση.

"Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει", είπε ο Γιώργος Πραχαλιάς.

"Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες", είπε ο διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags