Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λάμψη Μασούρα στη Σουηδία - Μιλάει μαζί του ο Μαρτίνς, γιατί ανησυχεί - Αγωνία για δύο στο λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 09:07:00

Λάμψη Μασούρα στη Σουηδία - Μιλάει μαζί του ο Μαρτίνς, γιατί ανησυχεί - Αγωνία για δύο στο λιμάνι

Sportdog Team
Λάμψη Μασούρα στη Σουηδία - Μιλάει μαζί του ο Μαρτίνς, γιατί ανησυχεί - Αγωνία για δύο στο λιμάνι

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση και κόντρα στη Σουηδία, ωστόσο η μπάλα δεν τον... ήθελε, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του για την απόδοση του ποδοσφαιριστή του, αλλά να ανησυχεί για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ολυμπιακός: Αποθέωση από τα σουηδικά ΜΜΕ για την εμφάνισή του στο ματς της Ελλάδας με την Σουηδία γνώρισε ο Γιώργος Μασούρας.

Οι Σκανδιναβοί τον αναφέρουν ως τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή και... στάζουν μέλι για την απόδοσή του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του, αλλά να σκέφτεται ήδη το πώς θα τον διαχειριστεί.

Ο διεθνής εξτρέμ προέρχεται από τραυματισμό, αλλά έχει δώσει ήδη έξι ματς μέσα σε 20 μέρες και αυτό θέλει να προσέξει πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας προγραμματίσει τετ-α-τετ μαζί του σήμερα στου Ρέντη, προκειμένου να μιλήσουν για την σωστή διαχείρισή του στα ματς.

Από την άλλη μεριά, αγωνία υπάρχει και για τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, καθώς αμφότεροι έπαιξαν και στα τρία ματς που είχε αυτές τις μέρες η Γουινέα και ο Μαρτίνς ανησυχεί εν όψει ΠΑΣ και για το γεγονός πως θα υπάρχει αρκετή κούραση και για τους δύο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags