Facebook Pixel "Σήκωσε τη μπλούζα σου, θα σε βιάσω": Σοκαριστικές απειλές σε 17χρονη παίκτρια! (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-14 15:00:00

"Σήκωσε τη μπλούζα σου, θα σε βιάσω": Σοκαριστικές απειλές σε 17χρονη παίκτρια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σήκωσε τη μπλούζα σου, θα σε βιάσω": Σοκαριστικές απειλές σε 17χρονη παίκτρια! (ΦΩΤΟ)

Ανήλικη παίκτρια της δεύτερης ομάδας της Οσασούνα και οι συμπαίκτριές της έγιναν δέκτριες απαράδεκτων σεξιστικών σχολίων σε πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Nueva Montana.

Σοκ προκαλεί η σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η 17χρονη παίκτρια της Οσασούνα Β', Καρολίνα Σαράσουα, αλλά και οι συμπαίκτριές της σε αγώνα με τη Nueva Montana, την περασμένη Κυριακή (10/10).

«Σήκωσε την μπλούζα σου να μου δείξεις τα βυζιά και τον κώλο σου», «Θα σε βιάσω», «θα βιάσουμε όλη σου την ομάδα», «Θα πάμε στα αποδυτήρια και θα σε βιάσουμε», είναι μόνο μερικές από τις αποτρόπαιες απειλές που δέχτηκε η ανήλικη αθλήτρια, η οποία τις σημείωσε όλες σε ένα χαρτί, μετά από προτροπή της ρέφερι της αναμέτρησης.

Μάλιστα, δημοσίευσε το εν λόγω χαρτί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι λυπηρό να συμβάινουν τέτοια πράγματα χωρίς συνέπειες», έγραψε η Μαρία Μπλάνκο, παίκτρια της πρώτης ομάδας της Οσασούνα που βοήθησε στη δημοσιοποίηση του γεγονότος. «Δεν έχουμε και ούτε πρέπει να έχουμε άλλη ανοχή σε αυτού τους είδους τις εξευτελιστικές προς τις γυναίκες ενέργειες», πρόσθεσε. «Χθες ήσουν εσύ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος».

Στα πρακτικά του αγώνα, στα οποία καταγράφηκε το σοκαριστικό περιστατικό, σημειώνεται ως ένοχη, μια παρέα πέντε αγοριών με διακριτικά της Nueva Montana. «Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου παρατήρησα την παρουσία έξω από την περίφραξη του γηπέδου, στην περιοχή της μεσαίας γραμμής πίσω από τον δεύτερο βοηθό, πέντε αγοριών. Ένας τουλάχιστον εξ' αυτών φορούσε φόρμα με το έμβλημα της τοπικής ομάδας. Απεύθυναν προσβλητικά σχόλια τόσο στους παίκτες όσο και σε μένα προσωπικά», έγραψε η ρέφερι του αγώνα.

Η ίδια η Καρολίνα Σαράσουα μιλώντας για όσα βίωσε τόνισε μεταξύ άλλων: «Κανένας άλλος παίκτης δεν πρέπει να περάσει τα βάσανα που ζήσαμε εγώ και οι συμπαίκτριές μου. Αν το κάνουν σε μια κοπέλα που έχει μόλις ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο θα της καταστρέψουν το όνειρο, δεν θα θέλει πλέον να παίζει. Κι αυτό είναι που με ώθησε περισσότερο για να το δημοσιοποιήσω.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags