Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη από Έλληνα πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού - "Θέλω να γίνω προπονητής στην Αγγλία"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 17:18:00

Αποκάλυψη από Έλληνα πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού - "Θέλω να γίνω προπονητής στην Αγγλία"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Έλληνα πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού - "Θέλω να γίνω προπονητής στην Αγγλία"

Για το όνειρό του μίλησε ο πρώην Έλληνας ποδοσφαιριστής που φόρεσε για πολλά χρόνια τα Ερυθρόλευκα τονίζοντας πως θέλει να γίνει προπονητής στο Νησί και να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Στέλιος Γιαννακόπουλος: Μπορεί να έχει φύγει πολλά χρόνια από την ενεργό δράση, όμως οι Άγγλοι δεν ξεχνάνε το πέρασμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή από την Premier League, με την Μπόλτον, με αποτέλεσμα να δώσει συνέντευξη σε μεγάλο Βρετανικό Μέσο τονίζοντας πως το όνειρό τους είναι κάποια στιγμή να εργαστεί σαν προπονητής στο Νησί.

"Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί", είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για αν αποκτήσει το δίπλωμα προπονητικής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του στην Μπόλτον, τονίζοντας πως έχει μόνο καλές αναμνήσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και για την συνεργασία του με τον Σαμ Αλαρντάις.

"Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία", είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags