Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - Παναθηναϊκός: Εκτός και καιρό ο Μακέντα - "Ανοικτό" για μεταγραφή φορ στον ΠΑΟ - Φήμες για... μπαμ με τον Μπεργκ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 16:50:00

Εκτός και καιρό ο Μακέντα - "Ανοικτό" για μεταγραφή φορ στον ΠΑΟ - Φήμες για... μπαμ με τον Μπεργκ

Sportdog Team
Εκτός και καιρό ο Μακέντα - "Ανοικτό" για μεταγραφή φορ στον ΠΑΟ - Φήμες για... μπαμ με τον Μπεργκ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε λίγο μετά την ανακοίνωση της κλήρωσης, η οποία ανέδειξε το ζευγάρι Παναθηναϊκός- Ατρόμητος.

Μάρκους Μπεργκ - Παναθηναϊκός: Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε στον Οver FM, για την κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου.  Συγκεκριμένα, τόνισε πως αναλογικά με τις υπόλοιπες ομάδες η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άτυχος αλλά καλείται, να παρουσιαστεί σοβαρός και να πάρει την πρόκριση. Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί το πότε, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των «Πρασίνων».

Επίσης ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Bασίλης Μοιρώτσος, τόνισε αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τον Μάρκους Μπέργκ στον Παναθηναϊκό πως δεν ισχύουν. Ο λόγος είναι πως ο 33χρονος Σουηδός επιθετικός, θα ανανεώσει με την Γκέτερμποργκ. Οι «Πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του και είναι αυτή μια περίπτωση που θέλει, να αφήσει πίσω.

Kλείνοντας, o ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος υπογράμμισε πως σήμερα θα φανεί, εάν θα μπει στο χειρουργείο ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο χρόνος επιστροφής του δεν είναι γνωστός και το σίγουρο είναι πως θα αργήσει, να επιστρέψει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάστασή του. Ταυτόχρονα ο χρόνος αποκατάστασής του, θα καθορίσει και το ενδεχόμενο μεταγραφής επιθετικού. Όμως οι πιθανότητες είναι μικρές διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι για Καρλίτος και Ιωαννίδη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags