Facebook Pixel ΕΠΟ: Επίσημη τοποθέτηση από άνθρωπο της ΕΠΟ - Εκεί θα γίνεται ο τελικός Κυπέλλου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 21:38:00

Επίσημη τοποθέτηση από άνθρωπο της ΕΠΟ - Εκεί θα γίνεται ο τελικός Κυπέλλου

Sportdog Team
Επίσημη τοποθέτηση από άνθρωπο της ΕΠΟ - Εκεί θα γίνεται ο τελικός Κυπέλλου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Κώστας Νίκας, όπου αναφέρθηκε για την διοργάνωση, αλλά και την έδρα διεξαγωγής του τελικού του θεσμού.

Κώστας Νίκας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερα μονά παιχνίδια στο θεσμό, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και για την έδρα του του τελικού, που θα είναι το ΟΑΚΑ μέχρι τουλάχιστον να κατασκευαστούν τα νέα γήπεδα στην χώρα.

Για το φορμάτ του Κυπέλλου με τα μονά ματς στην 5η φάση και αν υπάρχει σκέψη για περισσότερα μονά ματς: "Βεβαίως. Από φέτος προσπάθησα γι αυτό αλλά νομίζω το χρόνου θα τα καταφέρω. Άργησε η Super League να ξεκινήσει, υπήρχαν προβλήματα. Όταν δεν ξεκινάν νωρίς τα πρωταθλήματα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Υπήρχαν 2-3 ομάδες που δεν έπαιξαν. Εμείς βάλαμε τις ομάδες που ήθελαν να παίξουν κύπελλο".

Για τα τηλεοπτικά: "Είμαστε στην τελική φάση. Στις 26 Οκτωβρίου ανοίγουν οι φάκελοι για τις προσφορές και θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη. Την επομένη της συμφωνίας μπορούν να καλυφθούν τηλεοπτικά οι αγώνες. Για αυτό δεν βάλαμε ματς στις 26. Τον διαγωνισμό τον βγάλαμε από τον Αύγουστο αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Θα κάνουμε αναβάθμιση στο Κύπελλο. Βάλαμε τη Γ’ εθνική και υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα το δείτε. Θα πάμε σε στούντιο τις κληρώσεις με καλεσμένους. Θα δώσουμε ενδιαφέρον στο Κύπελλο".

Αν υπήρξαν συνομιλίες με τα κανάλια για τι θα έδινε περαιτέρω τηλεθέαση στο Κύπελλο: "Τους έχουμε ρωτήσει και ρωτάμε. Τα παιχνίδια είναι διπλά και έχουν να δείχνουν αγώνες. Εγώ δεν έχω κάνει μάρκετινγκ. Κάποτε τα δίναμε τα δικαιώματα με 4-5 εκατ. ευρώ, πέρσι δόθηκαν με 1 εκατ.".

Αν υπήρχαν σκέψεις για τα ελεύθερα κανάλια: "Διαγωνισμός είναι, όποιος θέλει καταθέτει προσφορά".

Αν ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ: "Ναι, είναι ορισμένος. Δεν νομίζω να έχουμε καλύτερο γήπεδο. Όταν φτιάξουν νέα γήπεδα ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να γίνουν κι εκεί τελικοί. Υπάρχει και τις Λάρισας αλλά νομίζω υπάρχει θέμα με την ασφάλεια. Θέλει βοήθεια και από την κυβέρνηση. Να γίνουν τα γήπεδα για να έρθουν και ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Ελλάδα", είπε ο Κώστας Νίκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags