Facebook Pixel Τσιχάτ Γιαϊτσί: Απάντηση "φωτιά" από Τούρκο στρατηγό στον Μαρινάκη - "Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός..."
| 2021-10-14 20:56:00

Απάντηση "φωτιά" από Τούρκο στρατηγό στον Μαρινάκη - "Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός..."

Sportdog Team
Απάντηση "φωτιά" από Τούρκο στρατηγό στον Μαρινάκη - "Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός..."

Εμπρηστικές δηλώσεις - απάντηση του Τσιχάτ Γαϊτσί στα όσα είχε πει ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων μετά τη νίκη των Πειραιωτών στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League.

Τσιχάτ Γιαϊτσί: Μπορεί να μην απάντησε άμεσα, όμως ο πρώην αρχηγός του τουρκικού στόλου της Τουρκίας θυμήθηκε τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και έκανε δηλώσεις για το θέμα μιλώντας στο TVNET.

"Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση ‘’Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα’’. Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης
", είπε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags