Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δημοσίευμα με νόημα για Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 08:45:00

Δημοσίευμα με νόημα για Μανωλά! Πιάνει λιμάνι τον Γενάρη; Βούιξε η Ιταλία

Sportdog Team
Δημοσίευμα με νόημα για Μανωλά! Πιάνει λιμάνι τον Γενάρη; Βούιξε η Ιταλία

Ποια είναι τα δεδομένα για την επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Χύθηκε πολύ μελάνι το καλοκαίρι για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι Ιταλοί διατήρησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για το επόμενο.

Ο Μανωλάς έμεινε τελικά στη Νάπολι, αφού ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε απόκλιση στα χρήματα που είχαν πέσει στο τραπέζι, με τον Ολυμπιακό να μην παρατάει πάντως την υπόθεση.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, εκφράζεται η σιγουριά ότι το θέμα του Κώστα Μανωλά θα ανοίξει και πάλι το επόμενο καλοκαίρι, ανάμεσα σε Νάπολι και Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες για deal τότε να είναι αυξημένες.

Σημερινό δημοσίευμα στο ΦΩΣ τιτλοφορείται ως «Δεν φεύγει τον Γενάρη». Οι Ιταλοί εξηγούσαν χθες τον σοβαρό αγωνιστικό λόγο που δεν μπορεί να τεθεί θέμα Μανωλά τη χειμερινή περίοδο.

Άρα να υποθέσουμε, ότι ισχύει το σενάριο για το επόμενο καλοκαίρι; Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε ξανά τον Μανωλά στα ερυθρόλευκα κάτι που το επεδίωξε πολύ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής; Ας ρίξουμε μία ματιά στα αγωνιστικά δεδομένα...

Ο Έλληνας στόπερ ξεκίνησε βασικός στα τρία πρώτα, νικηφόρα, παιχνίδια της Νάπολι στη Serie A. Το ματς με τη Γιουβέντους και η γκάφα του στο 0-1 τον στιγμάτισαν. Η Νάπολι γύρισε τον αγώνα, αλλά ο Σπαλέτι μάλλον δεν του το συγχώρησε.

Έφαγε πάγκο με μηδέν λεπτά συμμετοχής τόσο στον κομβικό αγώνα με τη Λέστερ για το Europa League (με αντίπαλο δηλαδή μια από τις τοπ επιπέδου ομάδες της Premier League) αλλά και το ίδιο στο θριαμβευτικό πέρασμα με 4-0 από το Ούντινε.

Εν τέλει μετά από τέσσερα σερί ματς όπου εμπιστεύτηκε το δίδυμο Κουλιμπαλί - Ραχμάνι στο κέντρο της άμυνας, μετά από σχεδόν 20 ημέρες, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Κώστα Μανωλά στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Στην εκτός έδρας νίκη με τη Φιορεντίνα (2-1) ο Μανωλάς παρέμεινε ξανά στον πάγκο. Συνολικά, ο Έλληνας αμυντικός μετρά 7 ματς σε αποστολή της Νάπολι τη φετινή σεζόν στη Seriea A. Στα τρία ξεκίνησε βασικός. Σε ένα μπήκε αλλαγή και σε τρία παρέμεινε στον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags