15/10/21 - 21:48

Έσκασε τώρα! Μπαίνουν και άλλα λεφτά στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Μπαίνουν και άλλα λεφτά στον Παναθηναϊκό
2.128views

Σοβαρές εξελίξεις στους Πράσινους καθώς την Παρασκευή (15/10) έγινε γνωστό πως στις 5 Νοεμβρίου θα υπάρξει Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ με στόχο τη νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παναθηναϊκός: Μερικές εβδομάδες πριν οριστικοποιήθηκε το ποσό των 2.961.999,90 ευρώ της προηγούμενης αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (που είχε ανοίξει στις 5 Μαΐου) στο Δ.Σ. της 15ης Σεπτεμβρίου, με την ΠΑΕ την Παρασκευή (15/10) να συγκαλεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 5 Νοεμβρίου με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τη νέα ΑΜΚ ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

"Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05η του μηνός Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα

11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 13, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα τη 12η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης αρ. 13, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ιδίου ως άνω θέματος ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 5ης Νοεμβρίου 2021 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 12 Νοεμβρίου 2021 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 15 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ