Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανες δηλώσεις από πρώην πολιτικό - "Είμαι Ολυμπιακός και έχω μετοχές στον ΠΑΟΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 22:02:00

Απίθανες δηλώσεις από πρώην πολιτικό - "Είμαι Ολυμπιακός και έχω μετοχές στον ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Απίθανες δηλώσεις από πρώην πολιτικό - "Είμαι Ολυμπιακός και έχω μετοχές στον ΠΑΟΚ..."

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε πρώην πολιτικός όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει μετοχές του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ υποστηρίζει τους Ερυθρόλευκους και παράλληλα μίλησε για την φιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη.

Τέρενς Κουίκ: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη, τις... ερυθρόλευκες προτιμήσεις του, αλλά και στο γεγονός πως έχει μετοχές του ΠΑΟΚ.

"Δεν ξέρω τι κόμπλεξ κουβαλούν κάποιοι μέσα τους. Ο καθένας πορεύεται και κρίνεται. Οποιον Ελλαδίτη βλέπω στην Κύπρο τον χαιρετάω. Είδα τον Γιάννη Φλωρινιώτη, υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο εκλεκτός καλλιτέχνης του Μάνου Χατζηδάκη, και βγήκαμε αυτή την φωτογραφία.

Είμαι Ολυμπιακός και έχω μετοχές του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι σχιζοφρένεια! Το τηλέφωνό μου χτυπούσε με τον ύμνο του Ολυμπιακού. Όταν πήγα στο Υπ. Εξωτερικών με είπε ο Κοτζιάς, ΑΕΚτσής αυτός, σοβαρέψου. Πλέον, χτυπάει με τον ύμνο του Ολυμπιακού μόνο όταν με παίρνει ο γιος μου. Είμαι προσωπικός φίλος του Πέτρου Καλαφάτη. Ήμουν για έναν χρόνο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην ΕΠΑΕ. Έπρεπε, λοιπόν, από τον νόμο να έχω κάποιες μετοχές και ο Πέτρος έγραψε στο όνομά μου πέντε".

Για την γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε: "Όταν συναντήθηκα στην Βουλή με τον Ιβάν Σαββίδη του το είχα πει. Εγώ έχω μετοχές στον ΠΑΟΚ και μου είπε αυτό είναι καλό. Ναι αλλά είμαι Ολυμπιακός και μου είπε αυτό είναι σχιζοφρένεια. Ο Ιβάν εκτιμά τους ανθρώπους και όχι τι είναι. Θα σας πω μία ιστορία. Είμαι στο STAR που είναι του Βαρδινογιάννη. Σε μία σύσκεψη καθόταν στο τραπέζι η Λόλα Νταιφά και ο ανιψιός του Βαρδινογιάννη και κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε ότι κανείς στο τραπέζι δεν ήταν Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει τέτοια κολλήματα με τους ανθρώπους".

Για την ενασχόλησή του Σαββίδη με το OPEN σημείωσε: "Είχε ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει το ΔΣ να φροντίσει να κάνει αυτόνομη την οικονομική επιβίωση του OPEN μέσω πόρων. Δεν γίνεται συνέχεια να βάζει από την τσέπη του ο επιχειρηματίας. Ποτέ δεν μας υπέδειξε, πάντως, τι να κάνουμε. Αλλά είχε μία πολύ καλή πρόεδρο, απίστευτη στα οικονομικά. Ο Ιβάν έχει ένα ακόμη προτέρημα. Αν δεν του αρέσει κάτι θα στο πει στα ίσα. Είναι υποστηρικτικός στους συνεργάτες του. Στο κομμάτι των ειδήσεων στηρίζει το πολύ καλό προϊόν που ανεβάζει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος", είπε ο Τέρενς Κουίκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags