Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αποκάλυψη για κρούση ελληνικών ομάδων στον Πρίγιοβιτς - Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ!
| 2021-10-15 22:58:00

Αποκάλυψη για κρούση ελληνικών ομάδων στον Πρίγιοβιτς - Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για κρούση ελληνικών ομάδων στον Πρίγιοβιτς - Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ!

"Καυτό" μεταγραφικό παρασκήνιο με πρωταγωνιστική τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέληξε σε ομάδα της Αυστραλίας. Τι συνέβη πριν τη μεταγραφή του..

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλιός γυμναστής του ΠΑΟΚ, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, και μίλησε για τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ και τις προτάσεις που είχε από ελληνικές ομάδες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είμαι στο σπίτι γιατί έχω κορωνοϊό, έχω κάνει εμβόλιο τον Ιούνιο και το περνάω με ήπια συμπτώματα στο σπίτι μου στο Βελιγράδι. Δούλευα μαζί του μέχρι πριν λίγες μέρες, δεν ήταν αναμενόμενη απόφαση για τους οπαδούς. Η Αυστραλία είναι μια νέα αγορά που μεγαλώνει σταδιακά, πιστεύω θα έχει μια καλή πορεία εκεί. Το αυστραλιανό ποδόσφαιρο θα τα πάει καλύτερα στο μέλλον, βλέπω πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ που ήμουν για δύο χρόνια. Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να είναι ευρωπαίος πρεσβευτής για το ποδόσφαιρό τους. Μιλούσε μαζί τους για τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες, έπρεπε να προετοιμάσει τα έγγραφα για να φύγει. Νομίζω πως μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα ταξιδέψει για τη Μελβούρνη».

Για τις προτάσεις του Πρίγιοβιτς: Είχε προτάσεις από ομάδες από διάφορες χώρες στην Ευρώπη, εξέταζε πολλά κριτήρια για να καταλήξει στην επιλογή. Μπορώ να σας πω πως είχε προτάσεις από ελληνικές ομάδες, τουλάχιστον μια ομάδα του έκανε κρούση αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα γυρνούσε σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα πέρα από τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει ένα δέσιμο μαζί του».

Για το τι κάνει αυτή τη στιγμή: «Δουλεύω σε μια ομάδα εδώ στη Σερβία στη δεύτερη κατηγορία, είναι μια ομάδα στο Βελιγράδι εδώ με πολλά ταλέντα. Είμαι ανοιχτός για συζητήσεις, αν με πάρει ο Βλάνταν Ιβιτς, θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags