Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Επί Μπόλονι έκανε 10 ματς να βάλει 13 γκολ - Γι' αυτό παίζει καλά ο Καρλίτος - Ξεκίνημα με Αστέρα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 13:07:00

"Επί Μπόλονι έκανε 10 ματς να βάλει 13 γκολ - Γι' αυτό παίζει καλά ο Καρλίτος - Ξεκίνημα με Αστέρα"

Sportdog Team
"Επί Μπόλονι έκανε 10 ματς να βάλει 13 γκολ - Γι' αυτό παίζει καλά ο Καρλίτος - Ξεκίνημα με Αστέρα"

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη με 4-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό, στην απόδοση του Καρλίτος, αλλά και στην ισορροπία που πρέπει να βρουν πλέον οι Πράσινοι και στα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ιωνικού με 4-1 δήλωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αλλά επισήμανε πως θα πρέπει να παρουσιάσει αντίστοιχο πρόσωπο και εκτός έδρας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει 13 γκολ στην έδρα του, που πέρσι επί Μπόλονι έκανε 10-11 παιχνίδια για να τα πετύχει. Είναι εντυπωσιακός και το χθεσινό ματς ήταν το πιο γεμάτο του. Έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν ταυτόχρονα σοβαρός, ουσιαστικός και έδειξε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε, χωρίς να πανικοβληθεί», τόνισε.

«Ο Καρλίτος έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Έχει δουλέψει πολύ και με μεγάλη σοβαρότητα, κάτι που βγαίνει στο γήπεδο και τον έχει βοηθήσει και ο τρόπος που παίζει η ομάδα. Πολύ καλή παρουσία είχαν ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ρούμπεν στα χαφ. Γενικά όλη η ομάδα απέδωσε πολύ καλά και είχε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης και επίθεσης», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει ισορροπία, ώστε να είναι ανάλογα αποτελεσματικός εκτός έδρας, ξεκινώντας από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags