Facebook Pixel Γιουβέντους - Ρόμα: Συνεχίζει την... αναρρίχηση η Γιουβέντους - Νίκησε και τη Ρόμα που έχασε πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 23:55:00

Συνεχίζει την... αναρρίχηση η Γιουβέντους - Νίκησε και τη Ρόμα που έχασε πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει την... αναρρίχηση η Γιουβέντους - Νίκησε και τη Ρόμα που έχασε πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A πέτυχε η Μεγάλη Κυρία νικώντας με 1-0 τους Τζιαλιρόσι με τέρμα του Κεάν, ενώ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ο Βερετού αστόχησε σε πέναλτι.

Γιουβέντους - Ρόμα: Μεγάλη νίκη για της ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τους Τζιαλορόσι στο Τορίνο, με τέρμα το Κεάν στο 16', πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, φτάνοντας τα πέντε ματς αήττητη και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά το ντέρμπι καθώς μόλις στο 16' άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μοισές Κεάν, ενώ στο 44' είδε τον Σέζνι να αποκρούει πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και εκτέλεσε, χωρίς επιτυχία, ο Βερετού.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μουρίνιο ανέβασαν την απόδοσή τους, με τους γηπεδούχους να αμύνονται μέχρις... εσχάτων για να κρατήσουν την μεγάλη νίκη, αποτέλεσμα που τους έφερε στο -1 από τους αντιπάλους τους και την τέταρτη θέση στην βαθμολογία της Serie A, δείχνοντας ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα... πατήματά τους.

Δείτε τα γκολ στο Γιουβέντους - Ρόμα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags