Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναγιώτης Βαρούχας: "Κόντρα" Ολυμπιακού-Βαρούχα - Τι είπε για το πέναλτι του ΠΑΣ - "Το γκολ Ελ Αραμπί είναι…" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 23:53:00

"Κόντρα" Ολυμπιακού-Βαρούχα - Τι είπε για το πέναλτι του ΠΑΣ - "Το γκολ Ελ Αραμπί είναι…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κόντρα" Ολυμπιακού-Βαρούχα - Τι είπε για το πέναλτι του ΠΑΣ - "Το γκολ Ελ Αραμπί είναι…" (ΦΩΤΟ)

Σχόλιο που θα "ανάψει φωτιές" στο Λιμάνι από τον καθηγητή διαιτησίας στην ΕΡΤ. Τι απαντάει στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τις αποφάσεις του Ευαγγέλου και γιατί θεωρεί σωστό το τέρμα του Μαροκινού για το 2-1.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός που σήκωσε την περισσότερη συζήτηση από τα ματς της Κυριακής.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας έκρινε πως όντως δεν υπάρχει πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα σε χέρι του Εμβιλά στο 47', ενώ συμφώνησε με τον διαιτητή Ευαγγέλου και τη φάση του 59', δηλαδή το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του ΠΑΣ.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ναι μεν η μπάλα χτυπά στο χέρι στήριξης του Ρέαμπτσιουκ, όμως ο παίκτης του Ολυμπιακού σηκώνει αντικανονικά το χέρι του με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στην παλάμη του. Όπως ανέλυσε, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει παράβαση, αφού για να θεωρηθεί το χέρι σε φυσική θέση, θα έπρεπε η παλάμη του Ρέαμπτσιουκ να ακουμπάει κάτω και όχι προς τα πάνω.

Θυμίζουμε, ότι από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα για τη συγκεκριμένη φάση, ενώ υπήρξαν και... συγκρίσεις για παλιότερη φάση με παρόμοιο πέναλτι στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί ότι ορθώς μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί για το 2-1 του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι υπάρχει λάθος του αμυνόμενου (Κάργας) και όχι επιθετικό φάουλ του επιτεθέμενου (Ελ Αραμπί).



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε… Φορτούνη ο Μαρτίνς - Απογοήτευση Τικίνιο, γιατί δεν παίζει ο Αραμπί - "Κυνήγι" από διαιτησία

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags