Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Ατάκα αναγνώρισης για ΑΕΚ από Μπακασέτα: "Έπαιζα σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-18 10:14:00

Ατάκα αναγνώρισης για ΑΕΚ από Μπακασέτα: "Έπαιζα σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκα αναγνώρισης για ΑΕΚ από Μπακασέτα: "Έπαιζα σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Τράμπζονσπορ με 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ.

Τάσος Μπακασέτας: Ο διεθνής άσος διανύει περίοδο τρομερής φόρμας στο τουρκικό πρωτάθλημα και μετά τη νίκη επί της Φενέρ αναφέρθηκε στο παρελθόν του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι το γεγονός πως έπαιζε στους Κιτρινόμαυρους τον βοήθησε να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα λίγκα με την Τράμπζονσπορ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα που κέρδισε η ομάδα. Το να κερδίζει με δύο δικά μου γκολ κάνει διπλή τη χαρά μου. Παλέψαμε πολύ και πήραμε μια σημαντική νίκη», τόνισε.

«Έχω δει τη μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη όλων εδώ για να προσαρμοστώ. Όταν νιώθεις τέτοια εμπιστοσύνη, προσπαθείς να ανταποδώσεις. Ένας από τους λόγους που προσαρμόστηκα γρήγορα είναι επειδή έπαιζα σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Με βοήθησε πολύ αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για τον χορό που έριξε στο φινάλε; «Χόρεψα έτσι γιατί μου το ζήτησε ο Αμπντουλκαντίρ. Συνήθως δεν είμαι καλός χορευτής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags