Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Νέα ανατροπή: Ανάρτηση με νόημα από Γουάντα Νάρα - Τι λέει η "πέτρα του σκανδάλου" (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-18 13:38:00

Νέα ανατροπή: Ανάρτηση με νόημα από Γουάντα Νάρα - Τι λέει η "πέτρα του σκανδάλου" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα ανατροπή: Ανάρτηση με νόημα από Γουάντα Νάρα - Τι λέει η "πέτρα του σκανδάλου" (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση χωρισμού του Μάουρο Ικάρντι από την Γουάντα Νάρα, με την ξανθιά καλλονή να ποστάρει εκ νέου φωτογραφία της στα social media, απαντώντας ουσιαστικά στο ποσταρίσματα... συγχώρεσης του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Παρότι ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί θέλησε να στείλει μήνυμα επανασύνδεσης με την Γουάντα Νάρα, η τελευταία φαίνεται ότι προτιμάει να μείνει μόνη της.

Το όμορφο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται το χέρι της χωρίς δαχτυλίδι, η οποία συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Προτιμώ το χέρι μου χωρίς δαχτυλίδι»!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Από εκεί και πέρα η "πέτρα του σκανδάλου", Τσίνα Σουάρες, πήρε θέση για τις φήμες ότι μπήκε ανάμεσα σε Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους δύο!

«Δεν έχω ιδέα από πού προέκυψε όλο αυτό. Δεν τους γνωρίζω καν. Εγώ μόλις χώρισα. Δεν θα μιλήσω καθόλου για το θέμα. Δεν με αφορά. Ας τα λύσουν μεταξύ τους, εγώ δεν έχω σχέση με ό,τι έγινε», τόνισε η γυναίκα που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στο πολυσυζητημένο ζευγάρι και ανάγκασε τη σύζυγο και μάνατζερ του Αργεντινού να γράψει στο Instagram «Ακόμα μία οικογένεια που χωρίζεις σαν τσ...α»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη China Suarez (@sangrejaponesa)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags