Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Συνεχίζει να... τρελαίνει την Τουρκία ο Μπακασέτας - Μέχρι και... απαγωγή σκέφτονται οι αντίπαλοι οπαδοί
| 2021-10-18 23:37:00

Συνεχίζει να... τρελαίνει την Τουρκία ο Μπακασέτας - Μέχρι και... απαγωγή σκέφτονται οι αντίπαλοι οπαδοί

Sportdog Team
Συνεχίζει να... τρελαίνει την Τουρκία ο Μπακασέτας - Μέχρι και... απαγωγή σκέφτονται οι αντίπαλοι οπαδοί

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας συνεχίζει να είναι ο σούπερ σταρ της Τράμπζονσπορ καθώς με τις εμφανίσεις του έχει στείλει τον σύλλογο στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, με τους αντίπαλους οπαδούς να σκέφτονται μέχρι και... απαγωγή για να τον σταματήσουν.

Τάσος Μπακασέτας: Με δύο δικά του γκολ ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας οδήγησε την Τράμπζονσπορ στη νίκη επί της Φενέρ στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά και στην κορυφή της Super Lig, όμως οι φίλοι των Καναρινιών ήταν έξαλλοι στα social media καθώς η διοίκηση της ομάδας τους δεν τον αγόρασε από την Αλάνιασπορ. 

"Τα έχει όλα αυτός ο άνθρωπος, πώς καταφέραμε και τον χάσαμε", "Μας έλειψε πολύ ο Μπακασέρας, έπρεπε πέρσι να δώσουμε περισσότερα για να τον πάρουμε", "Χάσαμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή μπροστά στα μάτια μας", ενώ κάποιος βρήκε... τρόπο για να έρθει στην Κωνσταντινούπολη ο Τάσος Μπακασέτας γράφοντας "πώς θα μπορέσουμε να οργανώσουμε την "απαγωγή" Μπακασέτα για να τον φέρουμε στη Φενέρ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags