Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εσωστρέφεια και μουρμούρα στον ΠΑΟΚ - Έτσι... ψάρωσε τον Βιεϊρίνια - Πάντα εριστικός ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 22:27:00

"Εσωστρέφεια και μουρμούρα στον ΠΑΟΚ - Έτσι... ψάρωσε τον Βιεϊρίνια - Πάντα εριστικός ο Λουτσέσκου"

του Γιώργου Κτενά
"Εσωστρέφεια και μουρμούρα στον ΠΑΟΚ - Έτσι... ψάρωσε τον Βιεϊρίνια - Πάντα εριστικός ο Λουτσέσκου"

Τα επτά γκολ που δεν έφαγε ο Βόλος και γιατί όλοι περίμεναν νίκη για τον Δικέφαλο. Πώς κατάφερε η ομάδα του Αμπασκάλ να πάρει την απίστευτη ισοπαλία σητν Τούμπα και γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει... ξεχάσει όσα έχει πάθει από την ομάδα της Μαγνησίας.

ΠΑΟΚ - Βόλος: Ως το ματς τής χρονιάς χαρακτήρισε για την ομάδα τής Μαγνησίας το παιχνίδι στην Τούμπα ο Κώστας Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος από τον Βόλο που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της ομάδας, καθώς μέσα σε 30 λεπτά το σκορ από 4-1 έγινε 4-4!

Σχολίασε την εσωστρέφεια που έφερε στον Δικέφαλο αυτό το αποτέλεσμα, λόγω των καλών σχέσεων που έχουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις τού Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα.

"Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα - Πιο εύκολο να φας 5, 6, 7 γκολ - Εσωστρέφεια και μουρμούρα στον ΠΑΟΚ"

"Το ματς της χρονιάς ήταν! Παίζει ο Βόλος με τον ίδιο τρόπο, όποιος κι αν είναι αντίπαλος. Το προσπαθεί, αλλά με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα στράβωσε νωρίς. Στην Τούμπα τού βγήκε και είναι το ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής, όπως πήγε το παιχνίδι. Αλλά είναι κυρίως η αντίδραση του Βόλου που είναι σημαντική, καθώς λίγες ομάδες μπορούν να κάνουν την ανατροπή που έγινε: Όταν χάνεις 4-1 στο ημίχρονο, πιο εύκολο είναι να φας 5,6,7 γκολ τελικό σκορ παρά να το γυρίσεις στο δεύτερο ημίχρονο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, o Κ. Παπαγεωργίου και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την εσωστρέφεια που έφερε στον ΠΑΟΚ:

"Δημιούργησε εσωστρέφεια και μουρμούρα στον ΠΑΟΚ, επειδή ίσως έχουν καλές σχέσεις οι διοικήσεις των δύο ομάδων και όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Δικέφαλος. Αλλά δεν έγινε έτσι".

"Είχε ψιλοπατήσει τον Βόλο - Καλύτερος παίκτης ο Κλέιμαν - Πάντα λέει κάτι εριστικό ο Λουτσέσκου"

Υπάρχει παίκτης που ξεχώρισες από τον Βόλο ή τον ΠΑΟΚ;

"Από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και το καλύτερο ματς της ομάδας, είχε σίγουρα ενδιαφέρον το σημείο με Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς που έβαλαν τα παρόμοιο γκολ. Εκεί που φάνηκε ότι τον είχε ψιλοπατήσει τον Βόλο ο ΠΑΟΚ. Για τον Βόλο ο Κλέιμαν είναι σίγουρα αυτός που ξεχώρισε, που κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε. Ακόμα και στα γκολ που δέχτηκε, πριν είχε προηγηθεί μεγάλη επέμβαση. Επίσης, θέλω να πω ότι είναι μεγάλος πεναλτάκιας ο Κλέιμαν, πέρσι είχε βγάλει 3-4 πέναλτι στη διάρκεια της σεζόν. Τον διάβαζε τον Βιεϊρίνια, το περίμενε το πέναλτί του".

Δηλώσεις Λουτσέσκου στο τέλος του ματς;

"Κλασικός Λουτσέσκου, πάντα λέει κάτι εριστικό. Ούτε ο ίδιος πρέπει να το περίμενε αυτό που συνέβη, γιατί δήλωσε ότι δεν θυμάται φάσεις τού Βόλου αλλά ο Βόλος τού έκανε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο. Δεν μας έχει συνηθίσει να τα χάνει τέτοια παιχνίδια ο Λουτσέσκου, του στράβωσε πολύ το ματς γιατί έφαγε εύκολα γκολ. Τρία γκολ σε 30 λεπτά είναι πολύ ακραίο για τον ΠΑΟΚ, οπότε αιφνιδιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξαν οκτώ φορές γνώμη για το στήσιμο στην Τούμπα - Άλλοι τα κάνουν αυτά - Τεράστια απουσία ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags