Facebook Pixel Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας: Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ - Ο Λακαζέτ έδωσε το... φιλί της ζωής στον Αρτέτα (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 00:05:00

Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ - Ο Λακαζέτ έδωσε το... φιλί της ζωής στον Αρτέτα (vids)

Sportdog Team
Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ - Ο Λακαζέτ έδωσε το... φιλί της ζωής στον Αρτέτα (vids)

Απίστευτη εξέλιξη στον αγώνα του Emirates με τους Αετούς να είναι δευτερόλεπτα πριν από μια μεγάλη νίκη, όμως ο Γάλλος επιθετικός στο 90+6' ισοφάρισε σε 2-2.

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας: Απίστευτα πράγματα ξανά στην Premier League με τους Αετούς να ρίχνουν αυτοί τις κανονιές στο Emirates και τον πρώην παίκτη της ομάδας του Λονδίνου, Πατρίκ Βιεϊρά να είναι έτοιμος να οδηγεήσει την ομάδα του στη νίκη, με ανατροπή, όμως ο Λακαζέτ στο 90+6' έδωσε την ισοπαλία στους Λονδρέζους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Όλα ξεκίνησαν καλά για το σύνολο του Αρτέτα καθώς μόλις στο 8' ο Ομπαμεγιάνγκ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους και οι περισσότεροι πίστευαν πως τα πάντα τελειώνουν. Πάντως οι Κυανέρυθροι είχαν τελείως διαφορετική άποψη και το έκαναν… πράξη στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά ο Μπεντέκε θα είναι αυτός που θα ισοφαρίσει, στο 50', με ατομική προσπάθεια μετά από λάθος της άμυνας των Λονδρέζων. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν για να βρουν το δεύτερο τέρμα, όμως στο 73', στην κόντρα, ο Ολίσε θα βρει τον Εντουάρντ που με ωραίο σουτ θα νικήσει τον Λένο και θα κάνει το 2-1. Και ενώ οι πάντες θα πίστευαν πως η ομάδα του Βιεϊρά θα έφευγε νικήτρια από το Emirates στο 90+6' ο Λακαζέτ θα επωφεληθεί την σύγχυση στην άμυνα της Πάλας και από κοντά θα κάνει το 2-2 δίνοντας μια τεράστια ανάσα στην ομάδα του. 

Δείτε τα γκολ του Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags