Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Το ήξερες αυτό για ΑΕΚ και Γιαννίκη; Η καλύτερη πρεμιέρα προπονητή μετά τον...
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 07:47:00

Απίστευτο! Το ήξερες αυτό για ΑΕΚ και Γιαννίκη; Η καλύτερη πρεμιέρα προπονητή μετά τον...

Sportdog Team
Απίστευτο! Το ήξερες αυτό για ΑΕΚ και Γιαννίκη; Η καλύτερη πρεμιέρα προπονητή μετά τον...

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Νίκη με τρία γκολ διαφορά (3-0 επί του Ατρόμητου) είχε να πανηγυρίσει προπονητής στο ντεμπούτο του έξι «ολόκληρα» χρόνια. Το δείγμα γραφής μόνο μικρό δεν είναι, αφού στο συγκεκριμένο διάστημα η Ένωση πραγματοποίησε 12 αλλαγές προπονητών.

ΑΕΚ: Για τους προληπτικούς και ταυτόχρονα... αισιόδοξους, η εντυπωσιακή «πρώτη» του 41χρονου προπονητή αφήνει πολλές ελπίδες για αίσια έκβαση στο τέλος της σεζόν. Κι αυτό γιατί ο αμέσως προηγούμενος προπονητής που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο ήταν ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός τον Οκτώβριο του 2015 και στο πρώτο του ματς οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 5-1 τον Ηρακλή. Βέβαια λίγες ημέρες αργότερα αφίχθη ο Γκουστάβο Πογέτ, αλλά κι αυτός αποχώρησε για να επανέλθει ο Μανωλάς τον Απρίλιο του 2016 και να οδηγήσει την Ένωση στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Επίσης υπάρχει κι άλλη μία σύμπτωση που αφορά τον Γιαννίκη. Σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο πριν (21/10/2020) είχε πετύχει την πρώτη του νίκη ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα πάλι με αντίπαλο τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος τότε βρισκόταν στον πάγκο του Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags