Facebook Pixel ΑΕΚ - Νίκος Λυμπερόπουλος: Ατακάρες "Λύμπε" για Γιαννίκη: "Τον έχω δει, πρέπει να στηριχτεί από την ΑΕΚ" - Τι είπε για Μήτογλου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 10:57:00

Ατακάρες "Λύμπε" για Γιαννίκη: "Τον έχω δει, πρέπει να στηριχτεί από ΑΕΚ" - Τι είπε για Μήτογλου

Sportdog Team
Ατακάρες "Λύμπε" για Γιαννίκη: "Τον έχω δει, πρέπει να στηριχτεί από ΑΕΚ" - Τι είπε για Μήτογλου

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για την νέα εποχή Γιαννίκη στην ΑΕΚ, την εικόνα που έδειξε με τον Ατρόμητο, αλλά και την εμφάνιση του νεαρού Μήτογλου.

ΑΕΚ - Νίκος Λυμπερόπουλος: «Η νέα ΑΕΚ δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Τώρα δημιουργείται. Και έχω πολύ θετική εικόνα για την ομάδα. Όπως πολύ θετική άποψη έχω και για το νέο προπονητή και την φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα χρειάζεται στήριξη και υπομονή ο κύριος Γιαννίκης. Αλλά επειδή τον έχω παρακολουθήσει καλά από την προηγούμενη σεζόν του στα Γιάννενα, πιστεύω πως θα πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Αρκεί να στηριχθεί και να είναι και λίγο τυχερός», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη Livesport, προτού προσθέσει:

«Μου αρέσει η φιλοσοφία του. Πλέον το ποδόσφαιρο είναι ολοκληρωτικό. Μία ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ένα ποδόσφαιρο που να ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Κατ'εμέ δεν υπάρχει πια το... διώχνω την μπάλα. Πρέπει να υπάρχει μία καλή νοοτροπία στην ομάδα. Να έχει στο παιχνίδι της αρχή και τέλος. Να χτίζει τις επιθέσεις της από πίσω. Αυτή την φιλοσοφία νομίζω πως την έχει ο κύριος Γιαννίκης και θα προσπαθήσει να την περάσει στους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα έχει και το υλικό για να αντεπεξέλθει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα είναι πιστός στο πλάνο του, αυτό μου βγάζει εμένα. Θα κάνει αυτό που πιστεύει, θα βάζει να παίζουν οι καταλληλότεροι που θεωρεί και ευελπιστώ και εύχομαι να τα πάει καλά».

Σχετικά με το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Λυμπερόπουλος σχολίασε: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Φαίνεται πάντως ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλό, ανεβαίνει το προϊόν. Η ΑΕΚ έχει το υλικό για να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι να είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο άλλοτε παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για τον Μήτογλου, που εντυπωσίασε στην πρώτη τους εμφάνιση με την «Ένωση», λέγοντας: «Είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και να είναι εδώ σημαίνει ότι αξίζει. Είναι επαγγελματίας. Ήταν καλός, ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Έχει άλλωστε την εμπειρία, δεν είναι 17 χρονών. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και, κυρίως, να πατάει στη γη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags