Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το ρεπορτάζ - "Δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά το 4-4 - Βασικός με Κοπεγχάγη ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 12:39:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ: "Δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά το 4-4 - Βασικός με Κοπεγχάγη ο..."

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ: "Δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά το 4-4 - Βασικός με Κοπεγχάγη ο..."

Ρεπόρτερ του Δικεφάλου μίλησε για την κατάσταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά το 4-4 με τον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στη Δανία.

ΠΑΟΚ: Προσηλωμένος στο ματς με την Κοπεγχάγη, παρά το σοκ από την ισοπαλία με τον Βόλο είναι ο ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει ένα σοκ καταγεγραμμένο, με όσους έχω μιλήσει δεν έχουν συνέλθει. Δεν υπάρχει εξήγηση τι έφταιξε και γύρισε το ματς. Χθες ο προπονητής επέλεξε να μην πει τίποτα, για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Το ματς με την Κοπεγχάγη κρίνει την πρωτιά, αν το χάσει την ξεχνάει. Κανείς δεν υποτιμάει την Ευρώπη και όλοι τονίζουν ότι πρέπει να περάσει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, τόνισε ότι επιστρέφει σίγουρα ο Σίντκλεϊ στον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά δεν παίζει ο Ροντρίγκο που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη, ενώ για την Κυριακή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για Κρέσπο, που ίσως μπει σήμερα στην αποστολή για Δανία.

Ερωτηθείς για την 11άδα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Λουτσέσκου θα ξεκινήσει τον Μιτρίτσα στην Δανία, με τον Μπίσεσβαρ να μένει στον πάγκο και πως το μεγάλο ζήτημα είναι στα μπακ, δεξί και κεντρικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags