Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Τρίβει" τα χέρια του ο Λουτσέσκου - Η πρώτη μεγάλη... μεταγραφή του ΠΑΟΚ
| 2021-10-19 14:31:00

"Τρίβει" τα χέρια του ο Λουτσέσκου - Η πρώτη μεγάλη... μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Τρίβει" τα χέρια του ο Λουτσέσκου - Η πρώτη μεγάλη... μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Εξέλιξη που αλλάζει τα σχέδια του Ρουμάνου προπονητή και του δίνει μία ακόμα λύση, ιδιαιτέρως ποιοτική, για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τον δικό του “αγώνα δρόμου” κάνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μποέμιανς και την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη.

Από τις 13 Αυγούστου έως και σήμερα έχουν περάσει δύο μήνες και μερικές ημέρες και η προσπάθεια που θα κάνει, είναι επίπονη. Ο Ολιβέιρα ήταν το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα, παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα, βγήκε απο το γήπεδο. Τον περίμεναν έξω απο την Τούμπα, η σύζυγός του και η κόρη τους. Μαζί τους ήταν και ο φυσιοθεραπευτής του Δικεφάλου, ο Θανάσης Καπούλας, που έχει αναλάβει (όπως έλεγε ο Ολιβέϊρα) το μεγάλο “βάρος” της θεραπείας που ακολουθεί.



Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς του, απο κορυφαίο Πορτογάλο γιατρό. Το σημαντικό, την δεδομένη χρονική περίοδο, είναι πως ο Ολιβέϊρα περπατά κανονικά, δεν κουτσαίνει, δεν έχει ενοχλήσεις, όλα κυλούν φυσιολογικά.

Εχει όμως χρόνο ακόμη για την πλήρη αποκατάσταση και κυρίως για να μπει στο γήπεδο και να παίξει μπάλα. Με τον Ολιβέίρα είχε μία σύντομη συνομιλία, έξω απο την Τούμπα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως για να μάθει πως βαδίζει η αποκατάστασή του.

Ο Πορτογάλος όπως έλεγε μετά απο ερώτηση που του θέσαμε για το χρονικό διάστημα της επιστροφής του, εκτιμά πως απο τις αρχές του νέου έτους θα μπορέσει να ενταχθεί πλήρως στις εκδηλώσεις της ομάδας. Είναι αισιόδοξος και παράλληλα ανυπόμονος για να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αυτό το διάστημα που είναι εκτός δράσης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags