Facebook Pixel Sportdog.gr | Angels United: Μία παραδεισένια οικογένεια
| 2021-10-20 04:33:00

Angels United: Μία παραδεισένια οικογένεια

Sportdog Team
Angels United: Μία παραδεισένια οικογένεια

Το «κάτι παραπάνω από μία ομάδα», την σημερινή εποχή, ακούγεται τετριμμένο. Χιλιοειπωμένο για διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο. Καμία όμως επί της ουσίας δεν μπορούσε να ταυτιστεί δεόντως μ’αυτό, μέχρι που στον δρόμο μας βρέθηκε η άγνωστη Angels United.

Κάθισα αναπαυτικά, άνοιξα ευλαβικά το laptop, διάβασα μερικές λεπτομέρειες αναφορικά με το αντικείμενο της έρευνας μου και τώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσω γι’αυτό. Ένα θέμα «γροθιά στο στομάχι», από εκείνα που σου αγγίζουν κάθε ίντσα και χιλιοστό της τελευταίας σου ευαίσθητης χορδής. Πως μπορεί μία ποδοσφαιρική ομάδα να συμπίπτει με τα παραπάνω, σας βλέπω να ρωτάτε. Λοιπόν, είμαι έτοιμος, έχω «οπλιστεί» καταλλήλως για να καταφέρω να σας απαντήσω.

Γυρίζουμε τα ημερολόγιά μας έναν χρόνο πίσω. Δεκατέσσερις άνθρωποι, δεκατέσσερις άνδρες, δεκατέσσερις πατέρες «γίνονται μία γροθιά». Αποφασίζουν να ιδρύσουν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, ώστε να σώζουν τις ζωές τους. Η νεοσύστατη ομάδα, σύντομα θα γινόταν το «σωσίβιο» τους και η ελπίδα τους για ένα πιο φιλόδοξο μέλλον. Έτσι γεννήθηκε η Angels United. Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος που «αγκαλιάζει» πατέρες με «σμπαραλιασμένη» καρδιά και όνειρα, ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος που πρωταγωνιστές αυτού δεν είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αλλά κάποιοι «άγγελοι» που κατοικούν στον Παράδεισο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags