Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Δούλευα ως μεταφορέας και σε εταιρεία καθαρισμού"
| 2021-10-19 19:49:00

Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Δούλευα ως μεταφορέας και σε εταιρεία καθαρισμού"

Sportdog Team
Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Δούλευα ως μεταφορέας και σε εταιρεία καθαρισμού"

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τους Ερυθρόλευκους, αλλά και από άλλες ομάδες της Super League πραγματικά συγκλονίζει με όσα είπε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε προσπαθώντας να γίνει η επαγγελματίας πιστεύοντας ότι μια μέρα θα το καταφέρει.

Μπρούνο: Συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (19/10) μεταξύ της Σέριφ και της Ίντερ, έδωσε ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησε στην πατρίδα του, πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

"Δούλευα ως μεταφορέας και σε μια εταιρεία καθαρισμού. Έκανα μόνος μου προπόνηση στις 7 το πρωί, έχοντας πίστη ότι κάτι καλό θα βγει. Έπαιζα μπάλα στον δρόμο και έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα καταφέρω να πάω στην Ευρώπη».

Ακολούθως εξήγησε πώς έφτασε να αφήσει τη Βραζιλία για την Ευρώπη: «Το 2015 ο φίλος μου, ο Κάιο, τώρα μάνατζέρ μου, με προσκάλεσε σε ένα τουρνουά. Ανάμεσα σε αυτούς που το παρακολουθούσαν ήταν το αφεντικό της Αούστρια Λουστενάου, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Αυστρίας. Με κάλεσε να πάω στην ομάδα του και δεν είχα καθόλου χρήματα. Μου έδιναν 500 ευρώ το μήνα και ζούσα με την οικογένειά μου. Έβαλα 11 γκολ σε 15 παιχνίδια. Υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα 21".

Για την παρουσία του σε Ολυμπιακό και Άρη: "Έπαιξα ελάχιστα εκεί. Η Σερίφ έπαιζε προκριματικά Champions League, άφησα χρήματα ενός έτους στον Άρη και υπέγραψα στη Σερίφ", είπε ο Μπρούνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags