Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες-φωτιά από τον πατέρα του Μήτογλου - Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα θα μπορούσε να παίζει!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 23:33:00

Ατάκες-φωτιά από τον πατέρα του Μήτογλου - Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα θα μπορούσε να παίζει!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από τον πατέρα του Μήτογλου - Σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα θα μπορούσε να παίζει!

Ο πατέρας του νεαρού αμυντικού της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πορεία του γιού του και στο ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, που έλαβε χώρα κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή.

ΑΕΚ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πατέρας του Ντίνου και Γεράσιμου Μήτογλου.

Τα παιδιά του κάνουν περήφανη την οικογένεια, καθώς ο Ντίνος διαπρέπει στα παρκέ με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και ο Γεράσιμος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Περήφανος δεν είμαι μόνο επειδή έπαιξε ο Γεράσιμος τις προάλλες με την ΑΕΚ και έκανε καλή εμφάνιση, γενικά είμαι περήφανος γιατί έχω δύο παιδιά στον αθλητισμό.

Πως τα κατάφερες να έχεις ένα παιδί στο μπάσκετ και έναν στο ποδόσφαιρο;

«Έκανα κάτι...μαγικά, δηλαδή αυτά που κάνει κάθε γονέας στο παιδί του. Να τα πηγαίνει προπόνηση από μικρά, να τα ταΐζει καλά, να τα προσέχει και να τα καθοδηγεί. Θεωρώ ότι βοήθησα πολύ στο κομμάτι της εικόνας και ήθελα να τους μεταδώσω ωραία πράγματα. Και αυτό που θέλω να προσθέσω, είναι ότι όλα γίνονται με την δουλειά. Αν δουλεύεις και είσαι πειθαρχημένος και ακούς τους προπονητές σου, είτε σε αδικούν είτε δεν σε αδικούν, κάποια στιγμή αυτό που μπορεί να πάρεις και αυτό που αξίζεις θα σου έρθει. Αλλά πρέπει να έτοιμος δεν πρέπει να «κοροϊδεύεις» στην προπόνηση. 

Εγώ δεν είμαι και τόσο σκληρός, η γυναικά μου η Σοφία είναι πιο αυστηρή. Οι μανές το βλέπουν από άλλη οπτική και γενικά η Σοφία είναι σκληρή σαν χαρακτήρας. Όταν άρχισαν να παίζουν τα παιδιά και δεν πήγαιναν καλά, ήταν μουτρωμένη. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι όλες ημέρες καλά, όλοι αξίζουν μια κακή μέρα στην δουλεία. Θα παίξουν και κάποια στιγμή άψογα αλλά θα υπάρχουν και παιχνίδια που δεν θα είναι τόσο καλοί. 

Δεν γίνεται ο Γεράσιμος να κάνει ντεμπούτο στον Βόλο κόντρα στη Λάρισα, να δέχεται αποβολή και όταν ήρθε το παιδί στο σπίτι αντί να τον αγκαλιάζει η μάνα, τον παρηγορεί ο μπαμπάς. Εγώ το είπα ότι δεν πειράζει, πάντα συμβαίνει αλλά η μάνα του συμπεριφέρθηκε πολύ διαφορετικά. Είναι πιο σκληρές, έχουν διαφορετική οπτική.

Ο Γεράσιμος θα μπορούσε να είναι στον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και θα μπορούσε. Έχουν αλλάξει οι εποχές και έχουν διαφοροποιηθεί τα συμβόλαια, υπάρχει μια ελεύθερη αγορά, έχουν μπει και οι μάνατζερ ποδοσφαίρου. Παίζονται πολλά πράγματα πίσω από την μεταγραφή ενός παίκτη. Σίγουρα, όταν γίνεται μια μεταγραφή εκατοντάδων χρημάτων κάποιοι άνθρωποι διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα. Κάποιοι παίκτες αξίζουν όντως. 

Υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίκτες στον ΠΑΟΚ που γνωρίζουμε καλά επειδή είναι στην ιδιά ηλικία του Γεράσιμου, όπως ο Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας και ο Τσαούσης. Έχει παιδιά που δείχνουν πράγματα και πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες, αλλά εγώ θεωρώ ότι μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ότι παίζουν οι μεγάλοι και οι ξένοι, θεωρώ ότι ο προπονητής δεν εμπιστεύεται τα δικά μας παιδιά. Γιατί ο μικρός είναι άπειρος και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί. Θα πρέπει ο προπονητής να προετοιμάσει τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η διαχείριση είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags