Facebook Pixel FIFA: Βόμβα από FIFA - Έτοιμη για τεράστια αλλαγή στο Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-19 22:09:00

Βόμβα από FIFA - Έτοιμη για τεράστια αλλαγή στο Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα από FIFA - Έτοιμη για τεράστια αλλαγή στο Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα από την Ισπανία ταράζει τα... νερά καθώς αποκαλύπτει πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία έστειλε αναλυτικό έγγραφο με τις λεπτομέρειες του πλάνου της για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια.

FIFA: Ακουγόταν πολύ συχνά αλλά φαίνεται ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου φαίνεται αποφασισμένη να αλλάξει το πότε θα διεξάγεται το Μουντιάλ, από το 2026, αλλάζοντας τα τέσσερα σε δύο χρόνια και όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός σταθμός Cadena SER το αρμόδιο σώμα διαβεβαίωσε μέσω του πλάνου που έστειλε πως οι διεθνείς θα λείπουν από 50 σε 30 μέρες μέσα στο έτος.

Στο έγγραφο παράλληλα εξηγεί πως ο όγκος των αγώνων θα μειωθεί για τις χώρες της UEFA (από 44 σε 43 την τετραετία), ενώ στην Λατινική Αμερική από 38 σε 34, ενώ οι δύο συνομοσπονδίες είναι σύμμαχοι κατά του πλάνου για Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια. Για να συμβεί αυτό η Παγκόσμια Ομοσπονδία βάζει μόνο δύο παράθυρα εθνικών τον χρόνο, Οκτώβριο και Μάρτιο, που δεν θα ξεπερνούνται οι εφτά αγώνες για κάθε χώρα.

Αυτό που μένει είναι να δούμε τις αντιδράσεις και πως θα ψηφίσουν την κρίσιμη στιγμή στη Γενική Συνέλευση της FIFA, μιας και το δίδυμα UEFA - COMNEBOL δεν επαρκεί για να αλλάξει τα πλάνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Αφρική (CAF), να θέλει να γίνει η αλλαγή σε δύο χρόνια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags