Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ - Τί θα κάνει ο Σαββίδης; - Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 00:05:00

"Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ - Τί θα κάνει ο Σαββίδης; - Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο άσο!

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ - Τί θα κάνει ο Σαββίδης; - Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο άσο!

Οι "σειρήνες" έχουν αρχίσει να ηχούν πολύ δυνατά για τον διεθνή παίκτη, που έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ενδεχόμενη απώλειά του θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα!

ΠΑΟΚ: Η Τούμπα μπορεί να μην έχει όλο τον κόσμο της ομάδας που θα μπορούσε να φιλοξενήσει, με πιο αξιοσημείωτη την περίπτωση της θύρας 4, ωστόσο, δεν έχει αδειάσει ποτέ από σκάουτς, κατασκόπους και ατζέντηδες.

Ένας από αυτούς εθεάθη χθες στα επίσημα να καταγράφει στο μπλοκάκι του αρκετά πράγματα, κυρίως όταν έκανε προσπάθειες ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Απόλυτα λογικό από την στιγμή που ο Σέρβος με τον Σφιντέρσκι είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον μεταγραφικά διαθέτει ο ΠΑΟΚ.



Στην Τούμπα πρέπει να παίρνουν τέτοιες πληροφορίες ως ερέθισμα για να τρέξουν την υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του βραχύσωμου επιθετικού. Ο Γενάρης δεν είναι μακριά και τώρα είναι που ο ΠΑΟΚ πρέπει να ασκήσει καλώς εννοούμενη πίεση, τόσο στον ίδιο όσο και στον πατέρα του για να καταλήξει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Αν ο Αντρίγια μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ τότε οι μνηστήρες θα έρθουν ακόμη πιο κοντά του και ο Δικέφαλος δεν θα έχει τον πρώτο λόγο. Προφανώς και ο ίδιος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το ολοένα και πιο αυξημένο φορμάρισμά του Γι’ αυτό και στην Τούμπα δεν πρέπει να χάσουν άλλο χρόνο.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags