Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβγαλε αποστολή για Άιντραχτ ο Μαρτίνς - Ποιοι είναι έξω - Τι συμβαίνει με Βαλμπουενά
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 13:33:00

Έβγαλε αποστολή για Άιντραχτ ο Μαρτίνς - Ποιοι είναι έξω - Τι συμβαίνει με Βαλμπουενά

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Άιντραχτ ο Μαρτίνς - Ποιοι είναι έξω - Τι συμβαίνει με Βαλμπουενά

Τους "εκλεκτούς" που θα απαρτίζουν την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Φρανκφούρτη για τον αυριανό (21/10) αγώνα με την Άιντραχτ για το Europa League ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Σε αυτή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρότι βρίσκεται στις Βερσαλλίες για την δίκη στην υπόθεση του sextape με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Εκτός έμεινε μόνο ο Μάρκοβιτς με μυικό πρόβλημα, φυσικά ο τραυματίας Φορτούνης, αλλά και οι Ροντρίγκες, Σεμέδο, που είναι εκτός λίστας.

Στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Γερμανία.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτσλικ, Καραργύρης, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μ.Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβι΄λα, Ονιεκούρου, Κουντέ, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Α.Καμαρά, Βαλμπουενά, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Τικίνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags