Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντιδράσεις από τη νέα πρόταση Ινφαντίνο - Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια με... διαφορετικές ομάδες!
| 2021-10-20 22:23:00

Αντιδράσεις από τη νέα πρόταση Ινφαντίνο - Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια με... διαφορετικές ομάδες!

Sportdog Team
Αντιδράσεις από τη νέα πρόταση Ινφαντίνο - Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια με... διαφορετικές ομάδες!

Νέα ριζοσπαστική ιδέα για αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η πρόταση της FIFA για τη διοργάνωση Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως φαίνεται ότι η FIFA εξετάζει κι άλλα ενδεχόμενα, που θα φέρουν επαναστατικές αλλαγές στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αναφέρει το "Associated Press", ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο φέρεται να έχει προτείνει τη διεξαγωγή Μουντιάλ με διαφορετικές ομάδες κάθε δύο χρόνια, προκειμένου να αυξηθεί η ποικιλιμορφία της διοργάνωσης και να αποκτήσουν ενδιαφέρον για αυτή χώρες που παραδοσιακά δεν προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες συμμετοχές και ίσως το καταφέρουμε αν έχουμε δυο Μουντιάλ με διαφορετικές ομάδες ανά δυο χρόνια. Δεν γνωρίζω ακόμα τι θα συμβεί, είναι κάτι που θα το εξετάσουν οι ειδικοί, αλλά είναι σίγουρα μια πιθανότητα που εξετάζουμε», φέρεται να αναφέρει ο Ινφαντίνο σε καταγεγραμμένη ηχογράφηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags