Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις που... ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αναλάβουν την..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 23:33:00

Δηλώσεις που... ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αναλάβουν την..."

Sportdog Team
Δηλώσεις που... ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αναλάβουν την..."

"Χαμός" στον Δικέφαλο του Βορρά από τις ατάκες γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα αναλάβει ομάδα μαζί με τον πατέρα του.

ΠΑΟΚ: «Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και ο γιος του, Ραζβάν, θα αναλάβουν την Ντινάμο (Βουκουρεστίου)!». Αυτό δήλωσε ο επιχειρηματίας Γκεόργκε Νίτου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ρουμανίας Digi Sport.



 «Γνωρίζω τον Μιρτσέα από το κολέγιο. Θα σου πω κάτι, ίσως δεν χρειάζεται καν, θα αναλάβει τη Ντινάμο! Ο Μιρτσέα και ο γιος του, Ραζβάν. Ας χτιστεί το γήπεδο και αυτό θα συμβεί, έτσι μου είπε, ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα, ότι σκέφτεται, αλλά το γήπεδο πρέπει να χτιστεί», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο πρώην Ρουμάνος  ποδοσφαιριστής.

 «Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί αυτού του συλλόγου, γιατί αυτός, όλη του τη ζωή, το έχτισε. Έχτισε, δεν γκρέμισε! Επιπλέον, αν επέστρεφε στο σπίτι, επειδή η Ντινάμο ήταν το σπίτι του, ο Μίρτσεα θα ήταν σαν μαγνήτης, θα προσέλκυε πολλούς ισχυρούς ανθρώπους από οικονομική άποψη. Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής του ρουμανικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags