Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Τους πήραν στο... ψιλό οι οπαδοί - Απίθανη γκάφα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-20 22:09:00

Τους πήραν στο... ψιλό οι οπαδοί - Απίθανη γκάφα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τους πήραν στο... ψιλό οι οπαδοί - Απίθανη γκάφα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, που έγινε viral και σχολιάζεται κατά κόρον από τους ποδοσφαιρόφιλους στο διαδίκτυο.

Το κέρινο άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο μουσείο «Μαντάμ Τισό» (Madame Tussauds) στο Ντουμπάι φορά τη φανέλα της Γιουβέντους, με τους ιθύνοντες να διαβεβαιώνουν σήμερα ότι ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός θα «ντυθεί» με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πολύ σύντομα».

Το διάσημο μουσείο  του Λονδίνου άνοιξε το πρώτο του...υποκατάστημα στον αραβικό κόσμο αυτή την εβδομάδα στο Ντουμπάι. Όμως, η παρουσία του Ρονάλντο με την φανέλα της Γιουβέντους, προκάλεσε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

«Οι οπαδοί του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χαρούν να μάθουν ότι το κέρινο άγαλμά του θα ντυθεί πολύ σύντομα με τη νέα του φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε το μουσείο «Μαντάμ Τισό» σε δήλωσή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Τις τελευταίες ώρες, αρκετά βρετανικά και πορτογαλικά διαδικτυακά ΜΜΕ είχαν σημειώσει ότι ο 36χρονος επιθετικός φορούσε τη «λάθος φανέλα» του ιταλικού συλλόγου, τον οποίο άφησε στα τέλη Αυγούστου μετά από τρεις σεζόν.

Ο Ρονάλντο, πέντε φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια ομάδα της οποίας τη φανέλα φορούσε ήδη μεταξύ 2003 και 2009. Κέρδισε το Champions League το 2008 με τους «Κόκκινους Διαβόλους», καθώς και το Πρωτάθλημα. φορές (2007, 2008, 2009).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags