Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Ηχητικό που "καίει" τον Μπενζεμά στην υπόθεση Βαλμπουενά - Αποκάλυψη για sex tape του Σισέ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 19:52:00

Ηχητικό που "καίει" τον Μπενζεμά στην υπόθεση Βαλμπουενά - Αποκάλυψη για sex tape του Σισέ!

Sportdog Team
Ηχητικό που "καίει" τον Μπενζεμά στην υπόθεση Βαλμπουενά - Αποκάλυψη για sex tape του Σισέ!

Νέο "επεισόδιο" στην πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του παίκτη του Ολυμπιακού, με τον κλοιό γύρω από τον Καρίμ Μπενζεμά να σφίγγει.
 

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία που έπαιξε στο δικαστήριο με εντολή του προέδρου της έδρας εκθέτει τον Καρίμ Μπενζεμά, αφού αποδεικνύει ότι ο Γάλλος γνώριζε περισσότερα από όσα υποστηρίζει σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά λόγω ενός sex tape.

Η συνομιλία έλαβε χώρα στις 6 Οκτωβρίου 2015 ανάμεσα στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Καρίμ Ζενατί, ο οποίος κατηγορείται ότι βρίσκεται στο κύκλωμα εκβιαστών που απειλούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο παρακάτω διάλογος έγινε λίγο μετά την συνομιλία των δύο Γάλλων διεθνών στο Clairfonten, όπου ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούσε να πείσει τον παίκτη του Ολυμπιακού να συναντήσει έναν δικό του άνθρωπο για να πληρώσει χρήματα:

- Μπενζεμά: «Τον είδα»

- Ζενατί: «Και;»

- Μπενζεμά: «Δεν μας παίρνει στα σοβαρά»

- Ζενατί: «Δηλαδή δεν πρόκειται να κινηθεί;»

- Μπενζεμά: «Είπα στον Βαλμπουενά: Αν θέλεις να καταστραφεί το βίντεο, πήγαινε να δεις τον φίλο μου. Ούτε αστυνομία, ούτε δικηγόρους. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε το ίδιο θέμα (μία ταινία ερωτικού περιεχομένου με τον ίδιο πρωταγωνιστή). Πλήρωσε».

Στην κατάθεση του, ο Ζενατί είπε ότι είναι παιδικός φίλος του Μπενζεμά από ηλικία 6 ετών και πως ουδέποτε εκβίασαν τον Βαλμπουενά, ζητώντας χρήματα για το βίντεο. Αποκάλυψε ότι από την εποχή που ο Γάλλος άσος πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο προσωπικό του payroll κερδίζοντας μέχρι 3000 ευρώ μηνιαίως για να του παρέχει υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags