Facebook Pixel Champions League: Λύτρωση για Μπαρτσελόνα με Πικέ - Βήμα πρόκρισης η Σάλτσμπουργκ, "καθάρισε" Βόλφσμπουργκ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 21:41:00

Λύτρωση για Μπαρτσελόνα με Πικέ - Βήμα πρόκρισης η Σάλτσμπουργκ, "καθάρισε" Βόλφσμπουργκ (Vid)

Sportdog Team
Λύτρωση για Μπαρτσελόνα με Πικέ - Βήμα πρόκρισης η Σάλτσμπουργκ, "καθάρισε" Βόλφσμπουργκ (Vid)

Η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε, όμως ένα γκολ του Πικέ της έδωσε μια... απαραίτητη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, ενώ η εντυπωσιακή Σάλτσμπουργκ νίκησε με 3-1 τη Βόλφσμπουργκ.

Champions League: Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν Μπαρτσελόνα και Σάλτσμπουργκ, με τους Καταλανούς να επικρατούν 1-0 της Ντιναμό Κιέβου και τους Αυστριακούς να κάμπτουν την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ με 3-1.

Οι Καταλανοί λυτρώθηκαν από ένα γκολ του Ζεράρ Πικέ και ανέκτησαν ελπίδες πρόκρισης, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη. Η Μπαρτσελόνα έχει 3 βαθμούς και άφησε τη Ντιναμό στον έναν, την ώρα που η Μπάγερν πρωτοπορεύεται με 6 και η Μπενφίκα ακολουθεί με 4 (παίζουν μεταξύ τους στις 22:00).

Με δύο γκολ του Οκαφόρ και ένα του Αντεγέμι (η Βόλσφμπουργκ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Ενμέτσα), η Σάλτσμπουργκ ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της με 7 πόντους και άφησε τους Γερμανούς ουραγούς με 2 βαθμούς. Η Σεβίλλη έχει 3 πόντους και η Λιλ 2 (παίζουν μεταξύ τους στις 22:00).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags