Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες - "Μόνο που δεν πήρα πιστόλι με όσα είδα στον ΠΑΟΚ..."!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 00:05:00

Απίστευτες ατάκες - "Μόνο που δεν πήρα πιστόλι με όσα είδα στον ΠΑΟΚ..."!

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες - "Μόνο που δεν πήρα πιστόλι με όσα είδα στον ΠΑΟΚ..."!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση και γιατί... τρελάθηκε με τον Δικέφαλο του Βορρά!

«Μόνο που δεν πήρα ένα πιστόλι να... αυτοκτονήσω με αυτό που είδα που έγινε στο ματς με τον Βόλο», δήλωσε με γλαφυρό τρόπο στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, ο οποίος παράλληλα σύγκρινε τον ΠΑΟΚ της εποχής του με τον τωρινό.

«Να ευχηθούμε το καλύτερο στον ΠΑΟΚ. Με την Βέιλε είχα παίξει στην Τούμπα και γνωρίζω καλά τους Δανούς. Σε εθνικό επίπεδο είχε μεγάλα ονόματα τότε. Έχουν μεγάλη ιστορία και την προσέχουν. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και όλοι πρέπει να κάνουν το παν για να την κρατήσουν. Έτσι είναι και οι Δανοί. Όμως, οι ομάδες της Δανίας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την εθνική ομάδα. Διαφορετικό ματς του Βόλου με το αυριανό με την Κοπεγχάγη. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα, όλα θα είναι καλά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα. Εγώ με τον Βόλο έλεγα στην οικογένειά μου από την αρχή του αγώνα ότι δεν πατούσαμε καλά».

Για την «αυτοκτονία» του ΠΑΟΚ με τον Βόλο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι είτε του ύψους, είτε του βάθους. Μόνο που δεν πήρα ένα πιστόλι να αυτοκτονήσω με αυτό που είδα που έγινε στο ματς με τον Βόλο. Δεν γίνεται να κερδίζεις 4-1 και να φέρνεις ισοπαλία. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά για να παίρνεις τους τρεις βαθμούς της νίκης πρέπει να βρίσκεται σε καλή μέρα. Σίγουρα, μας λείπει κάτι και φαίνεται. Αγαπάμε την ομάδα, κλαίμε, πονάμε και ζούμε κάθε μέρα γι΄ αυτήν και το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίζει και να προχωράει μπροστά.

Αν μου έλεγες πριν το ματς με τον Βόλο ότι μπορεί να γίνει αυτό που είδαμε την Κυριακή στην Τούμπα, δεν θα τζόγαρα ποτέ σε ένα τέτοιο σκορ. Όταν είμαστε σε κακή μέρα είναι η χαιρέτα μου τον πλάτανο. Στην εποχή μου για να έπαιζες ποδόσφαιρο, έπρεπε να δουλέψεις, γιατί αλλιώς δεν έπαιζες. Στον τωρινό ΠΑΟΚ λείπουν τα ονόματα και οι μεγάλες παίκτες. 

Όταν δεν τους έχεις, χαλάς και την αντίπαλη ομάδα. Εγώ ξέρω ότι όποιος παίζει στον ΠΑΟΚ, είναι ένας τυχερός άνθρωπος που φοράει αυτή τη φανέλα. Εγώ είχα την τύχη να υπηρετήσω αυτό τον σύλλογο. Τα δέκα χρόνια που ήμουν εκεί δεν ξεχνάω τίποτα, από την πρώτη μέρα που πήγα, μέχρι την τελευταία που έφυγα. Εμείς εκείνη την εποχή κάναμε πρωταθλητισμό παντού. Σε εμάς έπαιζαν 6-7 παίκτες στην εθνική, ενώ τώρα κανένας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags