Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νίκη στην Φρανγκφούρτη θέλει ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 09:07:00

Νίκη στην Φρανγκφούρτη θέλει ο Μαρτίνς - Αυτό είναι το σχέδιο του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Νίκη στην Φρανγκφούρτη θέλει ο Μαρτίνς - Αυτό είναι το σχέδιο του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με ΠΑΟΚ;

Το θριαμβευτικό 3-0 του Ολυμπιακού πριν από τρεις εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη (30/09) επί της Φενερμπαχτσέ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον απόψε το βράδυ (21/10, 22:00, CosmoteSport2 HD) στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης, έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την πρωτιά, απέναντι στην Άιντραχτ, η οποία τον καταδιώκει στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Μάρκοβιτς (μυϊκές ενοχλήσεις) και θα έχει διαθέσιμο και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος θα ενταχθεί στο γκρουπ ταξιδεύοντας απευθείας από τη Γαλλία, μετά την παρουσία του την Τετάρτη (20/10) στις Βερσαλλίες για τη δίκη στην υπόθεση με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα μίνι-ροτέισον στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί την Κυριακή (24/10) το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να έχει μία όσο το δυνατόν πιο «φρέσκια» ομάδα και στα δύο ματς.

Είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ο Παπασταθόπουλος και να ξεκινήσουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά απ’ τον Βατσλίκ οι Μπα και Σισέ, ενώ ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Ρέαμπτσιουκ, ο Καρμπόβνικ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε, ενώ στα άκρα της επίθεσης, υποστηρικτικά προς τον Ελ Αραμπί θα πάρουν θέση οι Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άιντραχτ συγκροτούν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λουίς Κάμπος, Πέδρο Αλμέιδα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ζοάο Πινέιρο και AVAR θα είναι ο Λουίς Γκοντίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags