Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή δήλωση από γνωστό ΠΑΟΚτσή: "Με ανοιχτή την Θύρα 4 το 4-1 με τον Βόλο θα είχε γίνει... 8-1"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 14:09:00

Τρομερή δήλωση από γνωστό ΠΑΟΚτσή: "Με ανοιχτή την Θύρα 4 το 4-1 με τον Βόλο θα είχε γίνει... 8-1"

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση από γνωστό ΠΑΟΚτσή: "Με ανοιχτή την Θύρα 4 το 4-1 με τον Βόλο θα είχε γίνει... 8-1"

Τι συμβαίνει με τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου...

ΠΑΟΚ: Ο Μάκης Μανάβης, ο στρατηγός της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αγωνιστικό κόστος που έχει για τον ΠΑΟΚ η κλειστή Θύρα 4.

«Είμαι σαν τον Λευκό Πύργο, μια χαρά. Θα... πέσει ο Λευκός Πύργος και μετά ο Μάκης. Αυτό το θέμα είναι περίπλοκο. Τι θέλουν τα παιδιά; Μία ανακούφιση. Πάνε Γυμνάσιο, Λύκειο, είναι φοιτητές και δεν θέλουν χάσουν τις δουλειές τους και τα μαθήματά τους. Το είχε κάνει ο Ορφανός και τώρα ο Αυγενάκης, είναι δύσκολο. Πάει ο κόσμος να περάσει ευχάριστα δύο ώρες και στα καλά καθούμενα μπορεί να ειδοποιήσουν τους γονείς ότι έκανες κάτι που δεν έκανες. Είναι σκληρά αυτά τα... γράμματα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί να είναι ένα άκυρο γκολ, ένα οφσάιντ. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει την... έκρηξη. Βλέπω ότι οι σύνδεσμοι δεν πάνε τώρα στην 4. Αγωνίζονται και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Δεν έχουν, όμως, συμπαράσταση, ενώ τους αφορά. Θυσιάζονται σε έναν σκοπό. Τα παιδιά έχουν μυαλό. Πήραν αυτή την απόφαση που κατά την γνώμη μου είναι έγκυρη. Πρέπει ο επίσημος ΠΑΟΚ να τους καλέσει και να ρωτήσει το γιατί. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να βρεθούν στα κάγκελα».

Για το αν χάνει κομμάτι της δύναμής του ο ΠΑΟΚ από την κλειστή Θυρα 4: «Το 4-4 από 4-1 με τον Βόλο δεν θα γινόταν ποτέ. Μπορεί, με ανοιχτή την Θύρα 4, να γινόταν και 8-1. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Είναι σαν να είσαι μέσα στην έρημο, προχωράς και δεν έχεις να πιεις νερό. Είναι δυνατόν να χάσεις στην πρεμιέρα από τα Γιάννινα; Εγώ τα βλέπω και γελάω αυτά. Στην πρεμιέρα σε πιάνει μία... μούρλα! Όταν ήταν ο Ζαγοράκης γέμισαν οι φυλακές από ΠΑΟΚτσήδικες ψυχές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags