Facebook Pixel ΑΕΚ: Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Ένωση για το όριο χωρητικότητας στις αθλητικές εγκαταστάσεις
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 15:02:00

Πήραν ανάσα στην ΑΕΚ - Αυτό διαρρέουν για τους οπαδούς - Μαρκάρουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Πήραν ανάσα στην ΑΕΚ - Αυτό διαρρέουν για τους οπαδούς - Μαρκάρουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η ΑΕΚ για τη νέα αναδιαμορφωμένη ΚΥΑ που αφορά το όριο χωρητικότητας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΑΕΚ: Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Ένωση για τη νέα αναδιαμορφωμένη ΚΥΑ που αφορά το όριο χωρητικότητας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η πρωτοβουλία του υφυπουργείου Αθλητισμού να αυξήσει στους 40.000 το μέγιστο αριθμό φιλάθλων αντανακλά αποκλειστικά στην προσπάθεια που έκανε το τελευταίο δίμηνο η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, λόγω του μεγέθους του ΟΑΚΑ, ήταν ουσιαστικά η μοναδική «ριγμένη» από το προηγούμενο όριο των 25.000.

Η νέα ΚΥΑ αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των ανθρώπων της Ένωσης και των ενεργειών που ξεκίνησαν με αλληλογραφία, αλλά και προσωπικές επαφές με όλες τις αρμόδιες αρχές.

Παράλληλα, από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League υπήρξαν εξονυχιστικοί έλεγχοι στο ΟΑΚΑ ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα. Έτσι η επέκταση σημαίνει ότι στο αμέσως επόμενο ντέρμπι, στις 21 Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, αναμένεται sold out 40.000.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags