Facebook Pixel "Έσκασε" τώρα: Στον... αέρα η αναμέτρηση Άιντραχτ - Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 18:01:00

"Έσκασε" τώρα: Στον... αέρα η αναμέτρηση Άιντραχτ - Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Στον... αέρα η αναμέτρηση Άιντραχτ - Ολυμπιακός!

Πρόβλημα από το... πουθενά προέκυψε με τη διεξαγωγή του αγώνα στη Φρανκφούρτη. Ορατός ο κίνδυνος αναβολής του ματς για τους ομίλους του Europa League.
 

Όπως αναφέρει η 'Bild", υπάρχει κίνδυνος αναβολής στο ματς Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός για το Europa League λόγω τυφώνα!

Συγκεκριμένα, ο τυφώνας Ignatz σαρώνει τη Γερμανία και ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

Οι άνεμοι φτάνουν τα 120 χλμ./ώρα και επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έχουν κοπεί και πολλά δέντρα στις γύρω από το γήπεδο περιοχές. Κοντά στο ''Deutsche Bank Park'', έδρα της Άιντραχτ, υπάρχει δάσος και και το πέρασμα του τυφώνα ενδέχεται να καταστεί επικίνδυνο για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο.

Πάντως, πριν λίγο η Άιντραχτ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τον τυφώνα.

«Το μέτωπο της καταιγίδας Ignatz δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο έχουν εν τω μεταξύ καθαριστεί. Οι επισκέπτες του παιχνιδιού καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί κατά την άφιξή τους και να αποφεύγουν τα δασικά μονοπάτια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα της "Bild" τονίζεται πως η UEFA, ο σύλλογος και η πόλη εξέτασαν τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το παιχνίδι μπορεί, για την ώρα, να διεξαχθεί κανονικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags