Facebook Pixel Premier League: Υπουργική... απάντηση στους συλλόγους της Premier League λόγω Νιούκαστλ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 03:24:00

Υπουργική... απάντηση στους συλλόγους της Premier League λόγω Νιούκαστλ

Sportdog Team
Υπουργική... απάντηση στους συλλόγους της Premier League λόγω Νιούκαστλ

Την ώρα που φίλαθλοι της πανηγυρίζουν για την εξαγορά της ομάδας τους από τους δισεκατομμυριούχους Σαουδάραβες, οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League, αντιδρούν έντονα στην... νέα τάξη πραγμάτων.

Premier League: Στο πλαίσιο αυτό και μετά από σχετική συνεδρίαση, όλοι οι σύλλογοι εκτός από την Μάντσεστερ Σίτι, ψήφισαν την απαγόρευση οποιασδήποτε εμπορικής συμφωνίας, ανάμεσα στην Νιουκάστλ και εταιρείες που συνδέονται με τη Σαουδική Αραβία.

Ο Μοχάμεντ Αλ Τζανταάν, υπουργός Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας, εκτιμά πως αυτή η απόφαση, αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι σύλλογοι ανησυχούν για την άφιξη ενός νέου ανταγωνιστή, όπως τόνισε, σε συνέντευξή του στο CNBC:

«Εάν ανησυχούν για τον ανταγωνισμό μεταξύ των συλλόγων, ειδικά τώρα που έχουμε επενδύσει σε έναν από αυτούς, θα έλεγα ότι είναι καλό σημάδι ότι εμφανίζεται ένας σοβαρός δυνητικός ανταγωνιστής, κάτι που είναι καλό για ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Χορηγούμε όχι μόνο τους συλλόγους που έχουμε αγοράσει, χορηγούμε διαφορετικούς συλλόγους και διαφορετικές εκδηλώσεις. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για τους χορηγούς και για τους συλλόγους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags