Facebook Pixel Ντέρμπι με αποδόσεις και αγορές για όλα τα γούστα
| 2021-10-24 09:05:00

Ντέρμπι με αποδόσεις και αγορές για όλα τα γούστα

Sportdog Team
Ντέρμπι με αποδόσεις και αγορές για όλα τα γούστα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Ημέρα που οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θα σηκωθούν από τον καναπέ μοναχά για τα απαραίτητα. Αιτία;

Οι σπουδαίες ποδοσφαιρικές μάχες που φιλοξενούνται στο πρόγραμμα της ημέρας, στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Νωρίς στο «Καμπ Νου» (17:15), Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τίθενται αντιμέτωπες για 280ή φορά στην ιστορία τους. Μάλιστα, μετά από μία δεκαετία και… βάλε, οι «μερένχες» εκκινούν με τον τίτλο του φαβορί σε παιχνίδι που γίνεται στην Καταλονία. Στο 2.50 κυμαίνεται η τιμή του διπλού, με τον άσο στο 2.70. Πολλοί και διάφοροι οι λόγοι που συμβαίνει αυτό, κυριότερος η αγωνιστική μετριότητα των «μπλαουγκράνα».

Σε επίπεδο προσώπων, η απουσία του Λιονέλ Μέσι καθιστά φτωχότερη την ισπανική μάχη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψουν οι αστέρες από το κοινό. Ένας εξ αυτών βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρα σκοράροντας 11 φορές τον τελευταίο μήνα. Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά, που προσφέρεται σε απόδοση 2.20 για να βρει δίχτυα για 11η φορά στην καριέρα του σε «El Clasico».

Λίγο αργότερα, έχει σέντρα η… μητέρα των μαχών της Ολλανδίας (17:45). Άγιαξ και PSV Αϊντχόφεν για πολλοστή σεζόν αποτελούν το δίπολο του τίτλου στην Eredivisie. Η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις στον έναν πόντο, όμως ο «Αίαντας» βγάζει μεγαλύτερη πειθώ στο χορτάρι.

Το παραπάνω φάνηκε και στην «τεσσάρα» επί της Ντόρτμουντ στο Champions League. Ξεκάθαρο προβάδισμα για την έδρα βλέπουν οι «μπουκ», δίνοντας τον άσο στο 1.45 και το διπλό στο 6.30. Πάντως, το πρώτο «De Topper» της χρονιάς, είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της PSV, με το εμφατικό 4-0 στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για το Σούπερ Καπ.

Την σκυτάλη θα πάρει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (18:30). Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν αισθάνεται και ιδιαίτερα άνετος έπειτα από τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων», εξ ου και η στάμπα του αουτσάιντερ στο σετ. Η απόδοση του άσου είναι στο 3.00, νούμερο που έχει εμφανιστεί μόνο μία φορά την πρόσφατη 20ετία! Στο 2.20 βρίσκεται το διπλό, για την Λίβερπουλ, που πέρασε σαν σίφουνας πέρσι (4-2), πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από το 2014.

Παραδοσιακά, η ένταση και το πάθος είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στα μεταξύ τους ματς. Στα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα στην έδρα της Γιουνάιτεντ, βγήκαν τουλάχιστον τέσσερις κάρτες (ανεξαρτήτως χρώματος). Στο 1.88 συναντάμε το over 3,5 κάρτες στον αγώνα.

Επιστροφή στον ευρωπαϊκό νότο. Το «Derby D’ Italia» μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Serie A. Μάλιστα, η βαθμολογική αναγκαιότητα των Ιντερ και Γιουβέντους, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διανύει καλύτερη περίοδο από την αντίπαλό της, προερχόμενη από 7 διαδοχικές νίκες.

Και η παράδοση γέρνει την πλάστιγγα προς το μέρος των «μπιανκονέρι», αφού από το 2017 και μετά το επί μέρους σερί είναι στο 7-3-1 υπέρ τους. Στο 3.35 κοστολογείται το διπλό, στο 2.10 ο άσος, ενώ στο 2.05 το under 2,5 γκολ, που έχει την τιμητική του στα μεταξύ τους.

Τέλος, στα εγχώρια δρώμενα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30). Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος την Πέμπτη (3-1 από Άιντραχτ), αποτέλεσμα το οποίο δεν  τους κόστισε. Οι Κυπελλούχοι ταξιδεύουν στο Φάληρο με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από το διπλό… πρόκρισης στην Κοπεγχάγη.

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, ο πρώτος λόγος πάει στην έδρα, με την τιμή νίκης του Ολυμπιακού στο 1.93, ενώ εκείνες του ΠΑΟΚ στο 4.10. Άξιο αναφοράς από τις συγκρούσεις των δύο ομάδων στο Φάληρο, τα λίγα πέναλτι που έχουν καταλογιστεί. Το πιο πρόσφατο εντοπίζεται τον Δεκέμβριο του 2019, είναι και το μοναδικό που δόθηκε την τελευταία 10ετία! Στο 2.75 βρίσκουμε το σενάριο να υποπέσει μία από τις δύο ομάδες στην εσχάτη των ποινών.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές που υπάρχουν και για τα επτά αποψινά ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags