Facebook Pixel Άγιαξ: Απίθανη αποκάλυψη από άσο του Άγιαξ - "Με πήρε τηλέφωνο η Σάλμα Χάγιεκ, της έριξα... χυλόπιτα"!
| 2021-10-24 10:16:00

Απίθανη αποκάλυψη από άσο του Άγιαξ: "Με πήρε τηλέφωνο η Σάλμα Χάγιεκ, της έριξα... χυλόπιτα"!

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη από άσο του Άγιαξ: "Με πήρε τηλέφωνο η Σάλμα Χάγιεκ, της έριξα... χυλόπιτα"!

Ποδοσφαιριστής του "Αίαντα" αποκάλυψε ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τον πήρε τηλέφωνο, αλλά αυτός ήταν ανένδοτος. Διαβάστε τι συνέβη.

Άγιαξ: Ο Έντσον Άλβαρες, που βρίσκεται στον "Αίαντα" από το 2019, βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεν πριν από μερικούς μήνες και μάλιστα αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από την Σάλμα Χάγιεκ, η οποία προσπάθησε να τον πείσει να αφήσει τον Άγιαξ για την γαλλική ομάδα.

Ο διάσημη ηθοποιός είναι σύζυγους του ιδιοκτήτη της Ρεν, Φρανσουά Ανρί-Πινό και ήταν αυτή που μίλησε με τον Μεξικανό συμπατριώτη της, ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση να μεταγραφεί στον γαλλικό σύλλογο.

«Με κάλεσε και προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία. Το τηλεφώνημα της Σάλμα Χάγιεκ με εξέπληξε και με κολάκευσε αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα.

Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο λόγω των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια σταρ και την έχω πολύ ψηλά.

Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μεξικανούς γιατί πάλεψε για να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα» είπε ο Άλβαρες στην ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf" για τη... χυλόπιτα στην Χάγιεκ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags