Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι: Έξαλλοι με Ικάρντι λόγω Νάρα οι οπαδοί της Παρί: "Φτάνει, πώς μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;" (pic)
| 2021-10-24 11:01:00

Έξαλλοι με Ικάρντι λόγω Νάρα οι οπαδοί της Παρί: "Φτάνει, πώς μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;" (pic)

Sportdog Team
Έξαλλοι με Ικάρντι λόγω Νάρα οι οπαδοί της Παρί: "Φτάνει, πώς μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;" (pic)

Ο Μάουρο Ικάρντι... θυμήθηκε ότι έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι φίλοι της γαλλικής ομάδας έσπευσαν να του τα... ψάλλουν ένα χεράκι.

Μάουρο Ικάρντι: Το τελευταίο διάστημα ο Αργεντινός επιθετικός ασχολείται με την Γουάντα Νάρα και οι αναρτήσεις του στο instagram είχαν να κάνουν αποκλειστικά με αυτό το θέμα.

Ο Ικάρντι ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με το ξανθό μοντέλο, με το οποίο η σχέση τους βρίσκεται στον "αέρα", ωστόσο το Σάββατο (23/10) έκανε ένα ποστάρισμα που αφορούσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί, κάνοντας έξαλλους τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

«Η επόμενη φωτογραφία να είναι στον ψυχίατρο», «Μάουρο, εγώ σε συμπαθώ, αλλά έχεις γίνει φάντασμα», «Φτάνει Μάουρο, έχε λίγη αξιοπρέπεια», «Πώς μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;», «Έχεις τρελαθεί τελείως», ήταν μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι φίλοι της Παρί, κάτω από τη δημοσίευση του Μάουρο Ικάρντι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????????????ℝ???? ????ℂ????ℝ???????? (@mauroicardi)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags